HyperX Cloud2 ses cızırtılı

IsBestOnLy

Centipat
Merhaba arkadaşlar Vatan'dan HyperX Cloud2 aldım şöyle bir sorun var mesela masaüstündeyken Windows 100ken ses herhangi bir cızırtı yok ama TS veya bir video açınca bir yere girince arkadan cızırtı sesi geliyor ve bu çok rahatsız ediyor mikrofondada arkadan bir cızırtı sesi geliyor ama ses net bunu nasıl düzelteceğiz internet sitesinden bir Firmware gibi bir şey yükledim ama doğru mu yaptım bilmiyorum?

Bir şeyler izlerken falan arkadan hep cızırtı geliyor.

Yani mesela Windows'u 100E fulleyin o an bir cızırt ıgibi bir ses geliyor ya YouTube oyun TS falan açınca o ses oluyor bende çözemedim bir türlü mikrofonun arkasındanda geliyor ses kaliteli ne yapmam lazım.
çözümü bilen yokmu
Yani bir nevi parazit sesi geliyor çözemedim kulaklık sorunlumu bu sorunu yaşayan çok kişi var vatandan aldım eğer 1 2 gün oldu eğer sorunlu ise ürünü değiştiricem bilşen varmı? cloud2 yani ünlü kulaklık bide
Şu forumda bi tane bilecek yokmu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı