Merhaba, banka kampanyalarım sayesinde iki ürün arasındaki fark 1400 TL olacak. Siz hangi kulaklığı tercih edersiniz?
Cloud 3 S wireless ı bugün aldım daha bende mi sorun var bilmiyorum. Kulaklık başta güzeldi ama EQ ayarlarıyla oynamaya başlayınca kafayı yedi. Beta driverı olduğu için diye düşünüyorum inşallah öyledir yani.Merhaba, banka kampanyalarım sayesinde iki ürün arasındaki fark 1400 TL olacak. Siz hangi kulaklığı tercih edersiniz?
Cloud 3 S wireless kullanıcısıyım hocam yardımcı olur musunuz? Sorun yaşıyorum.Tabii ki de Cloud3s.
Cloud 3 s Wireless'ı bugün aldım daha bende mi sorun var bilmiyorum. Kulaklık başta güzeldi ama EQ ayarlarıyla oynamaya başlayınca kafayı yedi. Beta driverı olduğu için diye düşünüyorum inşallah öyledir yani.
Cloud 3 s Wireless kullanıcısıyım hocam yardımcı olur musunuz? Sorun yaşıyorum.
Evet. Kulaklığın hafızasına işlediği için basit çözümler işe yaramıyor. Fabrika ayarlarına dönmesi lazım ama hiçbir türlü bulamadım. 3 parti yazılım ile fena değil sesi ama stock haliyle içler acısı.Driveri silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?
Evet. Kulaklığın hafızasına işlediği için basit çözümler işe yaramıyor. Fabrika ayarlarına dönmesi lazım ama hiçbir türlü bulamadım. 3 parti yazılım ile fena değil sesi ama stock haliyle içler acısı.
Tabii ki de Cloud3s.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.