HyperX Clutch Gladiate vs Monster Pusat Clutch

Arthurr

Centipat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda bir gamepad almayı planlıyorum. Daha önce Çin malı adı sanı bilinmeyen ürünler kullandım. İlk defa kaliteli bir gamepad alma fırsatım var. Monster Pusat Clutch'ın gayet iyi özellikleri var fakat analoglarındaki %20'lik deadzone almama engel oluyor açıkçası. Gladiate gayet iyi duruyor tek sıkıntı kablolu olması ama o kadar da abartılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sadece bu kol hakkında kötü deneyimlere sahip veya deneyimlerini aktarabilecek kişiler varsa onu merak ettim. Sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım. Xbox gamepad önermeyin ben de biliyorum Xbox almasını. Aynı fiyat bandına başka tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam aldınız mı ürünü?

Bayağı bir geç oldu kusura bakma bayadır aktif değildim. Evet ürünü aldım ve çok memnunum. Neredeyse hiç deadzone yok. Siteden baktığımda yüzde birlik bir değer veriyor. Kablolu olması hiçbir sıkıntı oluşturmadı çünkü kablosu tamı tamına 3 metre. Üstünde jak girişininde bulunmasından ötürü uzaktan dahi kulaklıkla oyun oynayabiliriyorum. Bu fiyata sıfır olarak en iyisi olduğunun kanaatindeyim.

Bayağı bir geç oldu kusura bakma bayadır aktif değildim. Evet ürünü aldım ve çok memnunum. Neredeyse hiç deadzone yok. Siteden baktığımda yüzde birlik bir değer veriyor. Kablolu olması hiçbir sıkıntı oluşturmadı çünkü kablosu tamı tamına 3 metre. Üstünde jak girişininde bulunmasından ötürü uzaktan dahi kulaklıkla oyun oynayabiliriyorum. Bu fiyata sıfır olarak en iyisi olduğunun kanaatindeyim.
Ne aldınız hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı