HyperX fare imleci hareket etmiyor

cst13tecon

Yoctopat
Katılım
18 Mayıs 2022
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar birkaç gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu, G29 direksiyon setini PC'ye takmamla ilk başta geçici hareket sorunu oluyordu. Şu an ise hiç hareket etmiyor. Işıkları yanıyor fakat imlec sabit, bilgisayarı açtığımda da aynı şekilde. G29 driverlarını ve HyperX NGenuity yazılımını silmeme rağmen sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Fare: HyperX PulseFire surge.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro / sürüm 21h1.

Eki Görüntüle 1154941Eki Görüntüle 1154942Eki Görüntüle 1154947
Birkaç saattir ayarları kurcalıyordum, şu an durduk yere çalışmaya başladı. Sizce bu neden kaynaklanıyor?

Aynı sorunu şu an ben yaşıyorum aynı fareyle, ilk geldi mouse iade ettim bozuk sandım. Yenisi geldi yine aynı problem ortaya çıktı. Bir sürü şey denedim sürücüleri güncelleştirdim, sildim yükledim falan ama çalışmıyor, imleç Click'ler vesaire çalışıyor, ışıklar da yanıyor ama hareket etmiyor. Nasıl yaptınız acaba ya da nasıl yapıldığını bilen var mı?
 
Merhaba konuyu hortlatıyorum gibi biraz ama sorunun çözümünü ben şöyle buldum. Başta sorunun ngenutiy kaynaklı olduğunu uygulamayı kapattığımda ise imlecin hareket ettiğini fark ettim. Bir süre öyle kullandım ama ben bunu uygulaması üzerinden ayarlamalar yapamayacaksam normal fareden ne farkı var diyerek sorunun üzerine gittim.
Sorunun çözümünü;
1- DPI tuşu ile farenin tekerleğini 10 sn sürece basınca fare fabrika ayarlarına dönüyor bir süre işe yarıyordu sonra problem bilgisayar kapatıp açılınca tekrar etmeye başladı.
2- en son olarak Reddit üzerinde dolaşırken bir yabancı kullanıcının da aynı sorunu yaşadığına dair post atmıştı ve altına HyperX firmasının cevabında Firmware ile düzeldiğini söylüyordu. Yaptığımda işe yaradı yaklaşık 2 aydır şu an sıkıntı yok. Firmware buradan indirebilirsiniz. Kurulumu Firmware çalıştırdığınızda yönlendiriyor. Umarım işinize yarar.

Bu çözümü bir dener misiniz? Geç oldu ama belki işinize yarar
 

Geri
Yukarı