HyperX Fury 120GB SSD uyumluluk

Merhaba. Ben yakın zamanda HyperX Fury 120GB SSD alacağım ancak bu konuda pek bir bilgim yok. Bu SSD ile herhangi bir uyumluluk sorunu olur mu?

MSI H310-M
i3 8100
8 GB RAM

Bu sisteme sahibim herhangi bir uyumluluk sorunu yaşamam değil mi, direkt tak çalıştır? Bir de ekstra olarak bu SSD'yi takmak için almam gereken kablo vb. yok değil mi? İçerisinden geliyor her şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ye Windows kurmak gerekiyor. Direkt tak çalıştır olmaz. Ayrıca içinden SATA kablosu gelmeyebilir. SATA kablosu anakart kutusu içerisinde olur.

Teşekkürler anladım anakartımın içinde herhangi bir kablo bulamadım yani kutunun içinde Windows'u vb kurmayı da öğreneceğim uyumluluk sorunu olmazsa 1 tane SATA 3 kablosu alacağım teşekkürler cevabınız için.
Peki SATA3.0 kablosu almam gerekiyor değil mi farklı SATA türleri de var sanırım bir de internette bayağı bir fiyat olarak da farklı çeşit görüyorum ucuza alacağım bir kablo herhangi bir sorun çıkarır mı yani 70 TL'lik kablo ile 25 TL'lik kablo arasında bir sorun çıkarma olarak olur mu önerebileceğiniz neler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki SATA3.0 kablosu almam gerekiyor değil mi farklı SATA türleri de var sanırım bir de internette bayağı bir fiyat olarak da farklı çeşit görüyorum ucuza alacağım bir kablo herhangi bir sorun çıkarır mı yani 70 TL'lik kablo ile 25 TL'lik kablo arasında bir sorun çıkarma olarak olur mu önerebileceğiniz neler var.
Herhangi bir sıkıntı olmaz. SATA kabloları birbiri ile uyumludur.

Ama bu iki kablo birbirinden farklı kablolar bunlardan hangisini almam gerek ikisi de SATA 3 deniyor ama görünümünden de belli farklı kablolar bunlar bunda yardımcı olabilir misin.

Ama bu iki kablo birbirinden farklı kablolar bunlardan hangisini almam gerek ikisi de SATA 3 deniyor ama görünümünden de belli farklı kablolar bunlar bunda yardımcı olabilir misin.

İlk kabloyu alıp anakart a takacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı