HyperX Fury 3200MHz DDR4 RAM'ler B450 anakartlar ile uyumlu mu?

Mopat

Hectopat
Merhabalar. Kardeşime alacağım sistem için 2 adet 8 GB Kingston HyperX Fury 3200MHz DDR4 RAM aldım. Ancak aklıma bir soru takıldı. Acaba bu RAM'ler ile alacağım B450 chipsetli anakart ile bir sorun yaratır mı? Anakart ASUS TUF B450M PLUS-Gaming veya ASUS B450M-A düşünüyorum. İşlemci Ryzen 5 3600 olacak. Şimdiden sağ olun.

Merhabalar. Kardeşime alacağım sistem için 2 adet 8 GB Kingston HyperX Fury 3200MHz DDR4 RAM aldım. Ancak aklıma bir soru takıldı. Acaba bu RAM'ler ile alacağım B450 chipsetli anakart ile bir sorun yaratır mı? Anakart ASUS TUF B450M PLUS-Gaming veya ASUS B450M-A düşünüyorum. İşlemci Ryzen 5 3600 olacak. Şimdiden sağ olun.
Hayır, herhangi bir problem çıkarmaz.

Sıkıntı çıktı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı