HyperX Fury 480GB RGB nasıldır?

Güzel bir SSD ancak neredeyse aynı fiyata Samsung var,

584

Veya NVMe Kingston var,

559

İtopya'dan atamadım çünkü en uygun buralarda var. Dışarıdan alabilirsiniz çok daha uygun olur.

Arkadaşlar yanıtlarınız için Teşşekür ederim başlığı ben açtım fakat kuralları bilmediğim için başlığa acil yazdım.Ssd yi bende beğendim gayet iyi ve araştırmasını yaptım fakat Rbg aydınlatmalı olduğu için gereğinden fazla ısınıyor mu diye merak ettim ısınıyorsa da Rbg aydınlatmasını aktifleştirmeye biliyor muyuz
Çok yakın fiyatlara M2 SSD'ler bulunuyorken neden almasın ?
Mesela önere bileceğin bir m2 var mı bahsettiğin gibi yakın fiyatlı

RGB aydınlatmalı olduğu için gereğinden fazla ısınıyor mu diye merak ettim.
Şu başlığı bir inceleyin. Olabilir yazılmış.

Reddit'teki yorumlarda da belirtilmiş. Ayrıca videoda ışıklandırmayı kapatınca problem çözülüyor. Evet bu SSD RGB ile ısınıyor. Ama kapatabiliyormuşsunuz yazılımıyla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WD Blue 3D, Samsung 860 Evo, Crucial MX500, Kingston KC600, SanDisk Extreme Pro.
Bu saydığım modellere bakmanızı öneririm. Eminim bu modelden daha ucuza da bulunabilir saydığım bazı modeller. Ve emin olun bu saydıklarım sizin attığınızdan daha iyi.

Arkadaşlar yanıtlarınız için Teşşekür ederim başlığı ben açtım fakat kuralları bilmediğim için başlığa acil yazdım.Ssd yi bende beğendim gayet iyi ve araştırmasını yaptım fakat Rbg aydınlatmalı olduğu için gereğinden fazla ısınıyor mu diye merak ettim ısınıyorsa da Rbg aydınlatmasını aktifleştirmeye biliyor muyuz

Mesela önere bileceğin bir m2 var mı bahsettiğin gibi yakın fiyatlı
Kingston A2000 500GB 2200/2000MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD (SA2000M8/500G) | Trendyol

Bu fiyatlara alabileceğiniz güzel bir m2 SSD.

Şu başlığı bir inceleyin. Olabilir yazılmış.

Reddit'teki yorumlarda da belirtilmiş. Ayrıca videoda ışıklandırmayı kapatınca problem çözülüyor. Evet bu SSD RGB ile ısınıyor. Ama kapatabiliyormuşsunuz yazılımıyla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ilginiz için sağolun bu ssd yi alıp ön tarafa takmayacağım ve RBG aydınlatmasını yakmayacağım iyi günler

Merhaba.O sadece 240gb modelinde var diye biliyorum.Yanlış mı söyledim?
Evet internette sadece 240 GB modelinde sorun olduğu yönünde söylentiler dönüyor, ancak 500 GB modeline sahip bi' arkadaşımda da aynı sorun oldu. O yüzden risk almaya değmez.

Üstelik TR serisini yenileyip Kioxia diye sundular ancak sağlık sorunu halen çözülmüş değil. O da aklınızda bulunsun, Kioxia serisini de almayın mümkünse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı