DRAM CAS# Latency = 16
Trcdrd = 18
Trcdwr = 17
DRAM RAS# Pre Time = 17
DRAM RAS# ACT Time = 36
Trc = 68
TrrdL = 7
Bunlar haricindekiler otomatikte kalabilir hocam.
Bu şekil mi ?
DRAM CAS# Latency = 16
Trcdrd = 18
Trcdwr = 17
DRAM RAS# Pre Time = 17
DRAM RAS# ACT Time = 36
Trc = 68
TrrdL = 7
Bunlar haricindekiler otomatikte kalabilir hocam.
Kaydetip çıktım ekran hiç gelmedi ;( Sinyal yok diyo monitördeDoğru yapmışsınız hocam. Hadi hayırlısı.![]()
Hocam o zaman değerler aşırı gelmiş demek ki. Anakartınızın BIOS reset headerına tornavida varsa onun ucuyla dokundurun.Kaydetip çıktım ekran hiç gelmedi ;( Sinyal yok diyo monitörde
Bios pilinimi çıkartıp takiyimHocam o zaman değerler aşırı gelmiş demek ki. Anakartınızın BIOS reset headerına tornavida varsa onun ucuyla dokundurun.![]()
O da olur, fakat çıkartması zor olabilir. Eğer çıkartamazsan, şu şekilde yap;Bios pilinimi çıkartıp takiyim
O zaman bir de RAMleri söküp tekrar takıp deneyin, bir de dediğim gibi, reset jumperini kullanarak da reset atmanız gerekebilir.Çıkarttım ve 1 dk bekledim geri taktım gene açılmadı
Doğru yapmışsınız hocam. Hadi hayırlısı.![]()
Bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyoO zaman bir de RAMleri söküp tekrar takıp deneyin, bir de dediğim gibi, reset jumperini kullanarak da reset atmanız gerekebilir.
Bilgisayar hiç tepki vermiyor mu tuşa bastığınızda, fanlar vs. dönmüyor mu?
Bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.