Rehber HyperX Garanti Süreci

Usta, selam. Amazon üzerinden cloud 3 satın almıştım. Ürün bazen 1 saat, bazen 3-4 saatte bir, 10-15 saniyeliğine sesi gidiyor. Film, oyun, müzik fark etmiyor. Garanti sürecine başlayacağım ve şu anda mail üzerinden iletişime geçtim. Benden şu anda bunu deneyin, şunu deneyin gibi şeyler sordular, yanıtladım. Eğer belirttiğiniz gibi ürünün arızasını video ile çekmemi isterlerse, bunu nasıl çekebilirim? Çünkü bu anlık bir sorun ve video açana kadar muhtemelen sorun düzelmiş olur gibime geliyor.

Durumu belirtirseniz yardımcı olabileceklerini düşünüyorum lakin video kaydına almayı denerseniz çok tatlı olur. En azından kameranız yanınızda bulunsun.

Durumu belirtirseniz yardımcı olabileceklerini düşünüyorum lakin video kaydına almayı denerseniz çok tatlı olur. En azından kameranız yanınızda bulunsun.

Bilgileri verdikten sonra şöyle bir mail aldım size de böyle mı dediler

Talebiniz RMA ekibimize iletildi. Ekibimiz sizinle e-posta yoluyla iletişime geçerek daha fazla talimat verecektir.
Değişim talebiniz onaylanırsa, değiştirilen parçanızın 90 günlük garanti veya orijinal garantinizin kalan süresi (hangisi daha uzunsa) kapsamında olacağını bildirmek isteriz.

Evet. Talebiniz RMA ekibine iletilmiş. Bana aynı günün akşamında ürününüz kargoya verilmiştir maili gelmişti. Talebiniz incelenip onaylandığı takdirde size kargo bilgilendirme maili ulaşacaktır.

Evet. Talebiniz RMA ekibine iletilmiş. Bana aynı günün akşamında ürününüz kargoya verilmiştir maili gelmişti. Talebiniz incelenip onaylandığı takdirde size kargo bilgilendirme maili ulaşacaktır.

Bakalım hayırlısı artık siyah renk olarak almıştım kulaklığı çok beğenmedim rengini kırmızı renk talep edeceğim gönderirler mi acaba farklı renk.

Bakalım hayırlısı artık siyah renk olarak almıştım kulaklığı çok beğenmedim rengini kırmızı renk talep edeceğim gönderirler mi acaba farklı renk.

Genelde ne aldıysanız onu gönderiyorlar. O ürün ellerinde yoksa farklı bir ürün gönderebilirler ama.

Eki Görüntüle 2404231

HP üzerinden böyle mail geldi oldu mu şu an?

Bana direkt kargolama yapıldı maili gelmişti. Gelecek maillerde de kargolama yapıldı maili gelirse HP tarafından olmuş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…