Rehber HyperX Garanti Süreci

1 gün geçti hala mail gelmedi bekliyorum normal de atmaları lazımdı şimdiye kadar.

direkt bana da kargo maili geldi HP tarafından kırmızı rengini talep etmiştim kırmızı rengini göndermişler aklınızda bulunsun eğer ürünün rengini beğenmediyseniz farklı rengini talep edin eğer ellerinde mevcut ise onu gönderiyorlar. SPS-HEADSET HX CLOUD III BLK/RED GAM KIT

Son düzenleme:

Hayırlı olsun efenim güzel günlerde kullanın.

Rehberinizi takip ederek bu aşamaya kadar geldim, buradan sonra ne yapmam gerekiyor acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    177,9 KB · Görüntüleme: 97

Merhaba ben şu an 6.adımdayım ama ürün yurt dışından gönderilir ise gürmüğe takılır mı diye merak ettim, sizinki takılmamış demişsiniz, ürnün yurt dışından gönderildiğine emin misiniz? HyperX'e göndereceğim e-maile gümrük için bir not düşmem gerekiyor mu?

benim takılmadı 2 gün içinde elime ulaştı kargo

2 günde ulaştıysa Türkiye'den gelmiş olmuyor mu?

Ürünler HyperX Türkiye HP deposundan geliyor eğer ellerinde ürün yoksa stokta olana kadar bekliyorsunuz ellerinde ürün olduğunda direkt gönderim maili alıyorsunuz onun haricinde herhangi gümrük gibi şeyler söz konusu değil.

Konuyu açan arkadaş ürün Hollanda'dan gönderildi yazmış ve bana gelen e mailde de nereden geleceği tam olarak yazmamış ondan benimki de öyle mi olur acaba diye merak ettim. Türkiye'den geliceği kesinse hiçbir sorun olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…