HyperX Haste vs. Rampage Fury Z

yektadontknow

Centipat
Katılım
14 Temmuz 2022
Mesajlar
122
Arkadaşlar, bu iki fare arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı önemli değil. Çok FPS oynayan biri değilim. Ondan çok milisaniye vs. şeylere takılmıyorum. 😁

Not: Fury Z'nin Segment bilgisayar servis desteği var. Haste'in ise direkt iade başka bir seçeneği yok. (TR'de servisi yok destekleyen de.)
 
Arkadaşlar, bu iki fare arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı önemli değil. Çok FPS oynayan biri değilim. Ondan çok milisaniye vs. şeylere takılmıyorum. 😁

Not: Fury Z'nin segment bilgisayar servis desteği var. Haste'in ise direkt iade başka bir seçeneği yok. (TR'de servisi yok destekleyen de.)

Haste Wireless olan, dikkatsizliğe denk gelmiş kusura bakmayın 🙏 ve evet, şu an Amazon'da indirim var ayın yirmi sekizine kadar ve aralarında ki fiyat farkı önemli değil.
Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim, kablolu veya kablosuz fark etmez genel olarak pek bir farkının olmayacağını düşünüyorum.
Aslında belirtmek gerekirse benim tek endişem HyperX'de herhangi bir sorun olursa iade etmek zorunda kalmam ( daha önce HyperX Cloud Core Wireless kulaklığında sorun yaşadım ve muhatap bulamadım bu çok sinir edici bir durumdu ve bunu tekrar yaşamak istemiyorum. Halihazırda 8 yıldır Cloud Core 2 kullanıyorum taş gibi hala 🙃 )
 
Aslında belirtmek gerekirse benim tek endişem HyperX'de herhangi bir sorun olursa iade etmek zorunda kalmam ( daha önce HyperX Cloud Core Wireless kulaklığında sorun yaşadım ve muhatap bulamadım bu çok sinir edici bir durumdu ve bunu tekrar yaşamak istemiyorum.

Bu durum beni şaşırttı. Bu markanın neden bir desteği yok acaba? Benim de aklımda HyperX PulseFire Haste almak vardı ama şimdi bu bilgiden sonra şüpheye düştüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı