Hyperx Haste Wireless sensör düzgün çalışmıyor

Evet kablolusu da adam akıllı çalışmıyor. Bu mouse u aldığım güne lanet olsun. Tek tesellim amazon para iadesi yapıp mouseu geri almadı. Ha bir de arkadaşın dediği olay doğru değil. Dart modeli için nedir bilmem ama benim modem diğer odada zaten. Masadaki tek wifi sahibi cihaz telefonum oluyor genelde. Bu bana tecrübe oldu bir daha elimden geldiğince HyperX ürünlerine yaklaşmadan önce 2 kere düşünürüm

Şuan rival 3 mü kullanıyorsunuz?

Mouse u yeni aldım aynı problem bende de var yok mu bunun bir çözümü çok can sıkıcı

Fareyi yeni aldım aynı problem bende de var yok mu bunun bir çözümü çok can sıkıcı

Ben bulamadım. USB alıcısını direk kasaya taksam da Dongle a taksam da aynı. Eğer iade süresi bitmediyse iade etmelisin bence.

Ben bulamadım. USB alıcısını direk kasaya taksam da Dongle a taksam da aynı. Eğer iade süresi bitmediyse iade etmelisin bence.

Biraz daha araştırma yapacağım çözüm bulamazsam iade edeceğim.Bu fiyat bandında kaliteli mouse önerisi varsa alabilirim.

Elinizin ölçüsü nedir? Simetrik mi tercih ediyorsunuz Ergo mu? Kablosuz mu kablolu mu?

Elimin ölçüsü 21/12 kablosuz tercih ediyorum hastenin tasarımı hoşuma gitti elime güzel oturuyor. Claw kullanıyorum.
Glorious Model O tavsiye ederim. Bu bütçede pek alternatif yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…