HyperX HX428C14PB2K4/16 RAM detayları nedir?

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
Dün 2. el 2x4 3200 MHz DDR4 RAM sipariş ettim. İki tanesi 340TL'ye denk geldi. Aldığım kişiden bayağı fotoğraf istedim 0 gibi duruyordu. Ve bu RAM'in 4x4 satıldığını üretiminin durduğunu ve hızlı iyi bir RAM olduğunu okudum ne kadar doğru bilemiyorum. Aşağıya fotoğraf ve fotoğrafı göremeyenler için seri numarası benzeri bir şey yazıyorum. Lütfen RAM'ler nasıl bana bilgi verirseniz sevinirim. RAM'i şu an Kingston HyperX Predator DDR4 3200 MHz 4 GB olarak biliyorum.

Bahsettiğim yazı: hx428c14pb2k4/16

Fotoğrafların net hali: Adsız klasör - Google Drive

WhatsApp Image 2021-07-07 at 23.29.20.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-07 at 23.29.21.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-07 at 23.29.20.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben SO-DIMM'e benzettim ama sanırım soğutucusundan dolayı tombul görünüyor. Araştırdım biraz X99 anakartlarla için falan tasarlandı diyor. Yani masaüstü RAM'i sanırım. Takıp denedin mi tam oturuyor mu yuvaya?

Ben SO-DIMM'e benzettim ama sanırım soğutucusundan dolayı tombul görünüyor. Araştırdım biraz X99 anakartlarla için falan tasarlandı diyor. Yani masaüstü RAM'i sanırım. Takıp denedin mi tam oturuyor mu yuvaya?

Reis korktum ya :D şu an kargoda gelince deneyeceğim. Hayırlısı. Yine anlayan arkadaşlar var ise RAM hakkında bana bilgi verirse sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı