İşlemci ve Anakartınız nedir? Evet taktığınız an beraber çalışıyor olmaları lazım.

Anakart - Tüm Serilerï½ASUS Türkiye

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 2400G
İşlemci ve Anakartınız nedir? Evet taktığınız an beraber çalışıyor olmaları lazım.
Ben sizin attığınız linkte ki RAM sandım. CL15 uygun bir RAM bulup geleyim.Ama arkadaşın elindeki RAM de CL15 hocam yanlışınız var.
G.Skill 8GB RipjawsV 3000mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16S-8GVRB) buyuk ihtimal arkadastaki RAM bu.
Tamamdır bekliyorum.Ben sizin attığınız linkte ki RAM sandım. CL15 uygun bir RAM bulup geleyim.
Hocam bir tık pahalılar 350 TL. Size uyarlarsa atayım.Tamamdır bekliyorum.
Gerek kalmadı hocam uygun fiyatlı buldum. Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve ÖzellikleriAtın hocam siz mecbur alacağız.
Uyumludur değil mi çok sordum ama bu arada baya ucuz bulmuşsunuz teşekkürler.Gerek kalmadı hocam uygun fiyatlı buldum. Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri
Evet hocam uyumludur. Uyumlu olmasa neden atayımUyumludur değil mi çok sordum ama bu arada baya ucuz bulmuşsunuz teşekkürler.
Çok sevgili harika süper sitelerin akıllarına nedense voltaj değerlerini yazmak gelmemiş.
Hocam arkadaşın elindeki RAM CL15 değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.