Z serisi anakartlarda RAM frekans kilidi yok. Bu sebeple istediği frekansta kullanabiliyor. Sizin elinizdeki anakart ise B460, RAM frekans limiti i3 ve i5 için 2666; i7 ve i9 için 2933 MHz.Arkadaşım Z serisi bir anakart kullanıyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu nasil bir mantik, ayni islemciyi kullaniyorsa ve o alabiliyorsa demek ki islemci ile alakali degilAnakart ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşım 4000mhz de kullanıyor aynı işlemciyi.
Arkadaşım Z serisi bir anakart kullanıyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Arkadaşının anakartı nedir? Anakart ile alakalı bir durum bu, işlemciyle alakalı değil. H410 ve B460'larda kilit var.
Z serisi anakartlarda RAM frekans kilidi yok. Bu sebeple istediği frekansta kullanabiliyor. Sizin elinizdeki anakart ise B460, RAM frekans limiti i3 ve i5 için 2666; i7 ve i9 için 2933 MHz.Arkadaşım Z serisi bir anakart kullanıyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Z serisi anakartlarda RAM frekans kilidi yok. Bu sebeple istediği frekansta kullanabiliyor. Sizin elinizdeki anakart ise B460, RAM frekans limiti i3 ve i5 için 2666; i7 ve i9 için 2933 MHz.
OC yapmak istersen Z490 veya Z590 serisi bir anakarta geçebilirsin. Hem RAM frekans kilidinden de kurtulursun.i5 10600K için önerebileceğiniz bir anakart var mı? İleride yükseltme yapmak istiyorum.
Ileride yukseltme yapmak istiyorum derken islemci mi yukseltmek istiyorsun? O zaman Z490 yerine bence Z590 al.i5 10600K için önerebileceğiniz bir anakart var mı? İleride yükseltme yapmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.