Çözüldü HyperX Predator 3200MHz frekans artmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jankatt

Hectopat
Daha fazla  
HyperX Predator 3200MHz RAM kullanıyorum ama seçeneklerde en fazla 2666 var. Anakartım 2933MHz.

IMG_20210501_224308.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşım Z serisi bir anakart kullanıyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Z serisi anakartlarda RAM frekans kilidi yok. Bu sebeple istediği frekansta kullanabiliyor. Sizin elinizdeki anakart ise B460, RAM frekans limiti i3 ve i5 için 2666; i7 ve i9 için 2933 MHz.
Arkadaşım Z serisi bir anakart kullanıyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Z serisi anakartlarda RAM frekans kilidi yok. Bu sebeple istediği frekansta kullanabiliyor. Sizin elinizdeki anakart ise B460, RAM frekans limiti i3 ve i5 için 2666; i7 ve i9 için 2933 MHz.

Çözüm
i5 10600K için önerebileceğiniz bir anakart var mı? İleride yükseltme yapmak istiyorum.
OC yapmak istersen Z490 veya Z590 serisi bir anakarta geçebilirsin. Hem RAM frekans kilidinden de kurtulursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı