HyperX Predator RAM garanti süreci

Rousso

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2018
Mesajlar
1.448
Çözümler
6
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 yıldır kullandığım RAM'lerim geçenlerde arıza verdi. Yerine idaretenlik arkadaşımdan RAM aldım kullanıyorum bu RAM'leri garantiye nasıl gönderebilirim? Daha önce Kingston HyperX garanti hizmeti ile teması olan oldu mu? RAM'lerimi Vatan Bilgisayar'dan almıştım oraya götürüp onlara emanet etmek istemiyorum internet sitesine baktım fakat garanti hizmetini veren herhangi bir firma ismi göremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Hiç kimsenin işi düşmemiş galiba. Hocam ne yaptın? Bilgi verebilir misin? Benim anlamadığım da şu o kadar ünlü bir marka ve servis ile alakali benim de bir bilgim yok -ki sistemimde ağırlık kingston yani hyperx- bu kadar tavsiye edilen ve kullanılan ürünün servisinin de olmayışı acayip!
 
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 yıldır kullandığım RAM'lerim geçenlerde arıza verdi. Yerine idareten arkadaşımdan RAM aldım kullanıyorum bu RAM'leri garantiye nasıl gönderebilirim? Daha önce Kingston HyperX garanti hizmeti ile teması olan oldu mu? RAM'lerimi Vatan Bilgisayar'dan almıştım oraya götürüp onlara emanet etmek istemiyorum internet sitesine baktım fakat garanti hizmetini veren herhangi bir firma ismi göremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba konu eski ama söylediğiniz RAM'leri garantiye gönderebildiniz mi gönderebildiyseniz süreç nasıl oldu nereye ulaştınız.
 

Geri
Yukarı