HyperX Pulsefire Core PMW3327 sensörünü kullanıyor. Gamepower Devour S ise PMW3325 sensörünü kullanıyor. Alınmaz.İkisi de değil. Attığınız farelerin sensörleri kötü.
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Marka;
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Nasıl yani?HyperX Pulsefire Core PMW3327 sensörünü kullanıyor. Gamepower Devour S ise PMW3325 sensörünü kullanıyor. Alınmaz.
Sence hangi fareyi tercih etmeliyim dostum?HyperX Pulsefire Core PMW3327 sensörünü kullanıyor. Gamepower Devour S ise PMW3325 sensörünü kullanıyor. Alınmaz.
DEVOUR S Gaming Mouse | GAMEPOWER
GamePower DEVOUR S Gaming Mouse Product Page, Only for Gamersgamepowerpc.com Pulsefire Core - RGB Gaming Mouse | HyperX
The HyperX Pulsefire Core is the essential gaming mouse that comes equipped with seven programmable buttons and RGB backlighting.www.hyperxgaming.com
Sence hangi fareyi tercih etmeliyim dostum?
Corsair markasına nedense ısınamadım bir türlü. Logitech g102'yi düşünebilirim.İkisi de değil. Attığınız farelerin sensörleri kötü.
Marka;
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Asus'u fazla sevmiyorum. Sanırım biraz marka köpeğiyimMSI olanı ele. Pulsefire olanı alabilirsin. Alternatif;
CORSAIR Harpoon RGB Kablolu Oyuncu Mouse, 10.000 DPI Optik Sensör, Siyah (CH-9301111-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Harpoon RGB Kablolu Oyuncu Mouse, 10.000 DPI Optik Sensör, Siyah (CH-9301111-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek içinwww.mediamarkt.com.tr ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Rehber: Detaylı her bütçeye göre mouse önerileri
Selam Technopat üyeleri. Canım sıkıldığı için rehber yapmaya karar verdim ve bu rehberde size fazla detay olmadan size önerilerimi sundum. Eğer rehberime eklenmesini istediğiniz fare varsa söyleyebilirsiniz. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler.www.technopat.net
Kablosuz olanla karıştırdın sanırım, o PMW3389 kullanıyor.Nasıl yani?
Ben başka ürünle karıştırmışım
Hayır, karıştırmamışım aslındaSadece kablosuz ile kablolu versiyonun tek farkını kablosuz olması sanıyordum, tamamen ayrı bir sensöre sahipmiş.
Hem 3327 sensörüne kötü diyip hem 3325'li Devour S ateşlemeniz çok ilginç.İkisi de değil. Attığınız farelerin sensörleri kötü.
Marka;
Gerçekten çok ilginç yahu, bu kadar da cahil olunmaz...Hem 3327 sensörüne kötü diyip hem 3325'li Devour S ateşlemeniz çok ilginç.
En azından silmişsiniz.