HyperX PulseFire Core RGB vs MSI Clutch GM11

Bütçe
200

Rhalith

Centipat

Sizce hangisi daha iyi ve neden? Özellik bakımından birbirlerine çok yakın mouse oldukları için kararsız kaldım.

İkisi de değil. Attığınız farelerin sensörleri kötü.

Marka;

Son düzenleme:

Marka;
HyperX Pulsefire Core PMW3327 sensörünü kullanıyor. Gamepower Devour S ise PMW3325 sensörünü kullanıyor. Alınmaz.

HyperX Pulsefire Core PMW3327 sensörünü kullanıyor. Gamepower Devour S ise PMW3325 sensörünü kullanıyor. Alınmaz.
Nasıl yani?

Ben başka ürünle karıştırmışım 🙁

Hayır, karıştırmamışım aslında 😁 Sadece kablosuz ile kablolu versiyonun tek farkını kablosuz olması sanıyordum, tamamen ayrı bir sensöre sahipmiş.

Sence hangi fareyi tercih etmeliyim dostum?

Sence hangi fareyi tercih etmeliyim dostum?

MSI olanı ele. Pulsefire olanı alabilirsin. Alternatif;

Marka;
Corsair markasına nedense ısınamadım bir türlü. Logitech g102'yi düşünebilirim.
MSI olanı ele. Pulsefire olanı alabilirsin. Alternatif;

Asus'u fazla sevmiyorum. Sanırım biraz marka köpeğiyim :D Şuan HyperX ve Logitech G102 arasında kararsız kaldım.
Evet baylar son kararımı açıklıyorum :D HyperX ve Logitech arasında kararsız kalmıştım ancak marka takıntımdan dolayı HyperX almaya karar verdim :D Şuan kullandığım mousepad HyperX marka, aynı şekilde kullandığım klavye de HyperX marka olunca dedim ki "Neden farem de HyperX olmasın?" Sonuç olarak HyperX Pulsefire Core RGB almaya karar verdim. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Nasıl yani?

Ben başka ürünle karıştırmışım 🙁

Hayır, karıştırmamışım aslında 😁 Sadece kablosuz ile kablolu versiyonun tek farkını kablosuz olması sanıyordum, tamamen ayrı bir sensöre sahipmiş.
Kablosuz olanla karıştırdın sanırım, o PMW3389 kullanıyor.

Marka;
Hem 3327 sensörüne kötü diyip hem 3325'li Devour S ateşlemeniz çok ilginç.

En azından silmişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı