Mükemmel bir mouse pad. Yağ gibi kayıyor ve kenarları çok sağlam. XL versiyonunu öneriyorum.HyperX Fury s Speed Edition mousepad nasıl?
Hocam o halı kadar.Alınmaz. Kronik sorunlu ve çok ağır bir mouse. Aldıktan birkaç gün sonra scroll'u gıcırtı yapmaya başlıyor ve bir nevi kırılıyor, düzgün çalışmıyor vs. Uzun seanslarda aşırı ağırlığı yüzünden kol ağrıtıyor. Ayrıca hızlı tepki vermen gereken oyunlarda çok hantal olduğu için döndürmesi çok zor oluyor. Bunun dışında HyperX mouse konusundan berbat bir firma. Zowie, Glorious gibi markaların modellerine yönelmelisin.
Mükemmel bir mouse pad. Yağ gibi kayıyor ve kenarları çok sağlam. XL versiyonunu öneriyorum.
İyi işte, seccade olarak da kullanırsın.Hocam o halı kadar.
Steelseries Qck mı yoksa HyperX Fury S Speed Edition'mı sizce?Alınmaz. Kronik sorunlu ve çok ağır bir mouse. Aldıktan birkaç gün sonra scroll'u gıcırtı yapmaya başlıyor ve bir nevi kırılıyor, düzgün çalışmıyor vs. Uzun seanslarda aşırı ağırlığı yüzünden kol ağrıtıyor. Ayrıca hızlı tepki vermen gereken oyunlarda çok hantal olduğu için döndürmesi çok zor oluyor. Bunun dışında HyperX mouse konusunda berbat bir firma. Zowie, Glorious gibi markaların modellerine yönelmelisin.
Mükemmel bir mouse pad. Yağ gibi kayıyor ve kenarları çok sağlam. XL versiyonunu öneriyorum.
Fury S Qck modelinden çok daha kaliteli.Steelseries Qck mı yoksa HyperX Fury S Speed Edition'mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.