HyperX PulseFire Haste 2 kablolu mouse alınır mı?

Herkese merhaba, arkadaşlar.

Mouse almayı düşünüyorum. 1600 TL civarı bütçem var(daha üstü olmaz). HyperX'in PulseFire Haste ikisini almayı düşünüyorum fakat yine de sizlere sormak istedim. Ayrıca kronik sorunu var mı öğrenmek istiyorum. Aranızda kullanan veya kullanmış olan var mı?

Almak istediğim site:

Mouse almayı düşünüyorum. 1600 TL civarı bütçem var(daha üstü olmaz). HyperX'in PulseFire Haste ikisini almayı düşünüyorum fakat yine de sizlere sormak istedim. Ayrıca kronik sorunu var mı öğrenmek istiyorum. Aranızda kullanan veya kullanmış olan var mı?

Almak istediğim site:

Fantech Helios II XD3V3 1K PixArt paw 3395 26k DPI 650 IPS 53 gr. Kablosuz oyuncu mouse 2.399 TL yerine 1.579 TL.
Fantech Helıos Iı Xd3v3 1k Pixart Paw 3395 26k Dpı 650 Ips 53 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri bu daha iyi olur.

Plus modelini tercih edebilirsin.

Almak istediğim site:

Cashback kampanyaları hala devam ediyorsa onlardan yararlanıp uzun süre götürecek bir mouse almak daha mantıklı. MCHOSE L7 Pro'ya da Scyrox V6/V8 bakılabilir. Ya da @Mantar09 hocamın da attığı mouse gayet iyi, yine kampanyalarla 1000 lira civarına alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı