HyperX PulseFire Haste 2 Wireless alınır mı?

mrxhn

Decapat
Daha fazla  
Hocamlar merhaba, öncelikle ben HyperX PulseFire Haste 2 Wireless sipariş ettim. Amazon'da fiyatı 2700 TL civarındaydı, ancak elimdeki indirim kodu ile beraber 1820 TL'ye geldi. Sizce paramın hakkını verir mi?

Hocamlar merhaba, öncelikle ben HyperX PulseFire Haste 2 Wireless sipariş ettim. Amazon'da fiyatı 2700 TL civarındaydı, ancak elimdeki indirim kodu ile beraber 1820 TL'ye geldi. Sizce paramın hakkını verir mi?
Bende amazondan aldım iade ettim kronik scrool sorunu varmış yorumlarında hep denk geldim riske gerek yok 1 ayda bozulmasa 5 ayda bozulsa yine sorun.

Bende amazondan aldım iade ettim kronik scrool sorunu varmış yorumlarında hep denk geldim riske gerek yok 1 ayda bozulmasa 5 ayda bozulsa yine sorun.
Bütçenizi biraz aşabilir ama ben amazondan Razer Deathadder v3 pro aldım çok memnunum.Dün elime ulaştı 2 gündür aralıksız oynuyorum ve performansım en üst seviyeye ulaştı.

Daha bütçe dostu arıyorsanız wraithden arkadaşlar size tavsiyede bulunur.

Hocam öneriniz için sağ olun peki iade etmeli miyim zaten Amazon'dan aldığım için 1 ay iade süresi var.
Kronik scroll sorununu sadece 1-2 kişiden duydum. Sıkıntı çıkarsa zaten garantisi var. MCHOSE v.b daha önce duyulmamış markaları kapıdan içeri sokacağıma adam gibi HyperX alırım daha iyi.

Ben de alacağım Haste 2 Wireless.

@ahmttunc Sıkıntıların var galiba kardeşim senin? Apple fanboyluğun gibi bu tarz markalara da mı fanboyluğun var yoksa senin? Gülüp gülüp duruyorsun.

Hocam eğer gerçekten Razer iyi diyorsanız alabilirim ayrıca önerin için sağ ol.

Hocam yani evet haklısınız 1 ay sürem var deneyimleyip size tekrardan yanıt verebilirim ürün elime çarşamba günü gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…