HyperX PulseFire Haste 2 Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan mrxhn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.720
Hocam eğer gerçekten Razer iyi diyorsanız alabilirim ayrıca önerin için sağ ol.
Ciddi anlamda en iyi ergonomik farelerden biri. Hafif 63 gram olduğu için elini yormaz ama aynı zamanda büyük ve rahat, yani palm grip için mükemmel. Focus Pro 30K sensörü var, şu an piyasadaki en iyi sensörlerden biri, gecikme sıfıra yakın. Şarjı da 90 saat gidiyor, her gün tak-çıkar derdin olmaz. Profesyonel e-sporcuların çoğu bu fareyi kullanıyor, yani tamamen turnuva seviyesi bir fare. Eğer gerçekten uzun süre rahat bir şekilde kullanabileceğin, performans kaygısı yaşamayacağın ve eline tam oturan bir fare istiyorsan, hiç düşünme DeathAdder V3 Pro al. Bir kere alırsın, yıllarca kafan rahat olur.

Hocam eğer gerçekten Razer iyi diyorsanız alabilirim ayrıca önerin için sağ ol.

Hocam yani evet haklısınız 1 ay sürem var deneyimleyip size tekrardan yanıt verebilirim. Ürün elime çarşamba günü gelecek.
Hiç bir sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun. Amazon ve HyperX ile de hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Sıkıntı çıksa bile çözüleceğinden %100 emin olun. MCHOSE gibi firmaların daha garantisi kimde belli değil.

Ciddi anlamda en iyi ergonomik farelerden biri. Hafif 63 gram olduğu için elini yormaz ama aynı zamanda büyük ve rahat, yani palm grip için mükemmel. Focus Pro 30k sensörü var, şu an piyasadaki en iyi sensörlerden biri, gecikme sıfıra yakın. Şarjı da 90 saat gidiyor, her gün tak-çıkar derdin olmaz. Profesyonel e-sporcuların çoğu bu fareyi kullanıyor, yani tamamen turnuva seviyesi bir fare. Eğer gerçekten uzun süre rahat bir şekilde kullanabileceğin, performans kaygısı yaşamayacağın ve eline tam oturan bir fare istiyorsan, hiç düşünme DeathAdder V3 Pro al. Bir kere alırsın, yıllarca kafan rahat olur.

Sağ olun hocam eğer ürünü satın alırsam size tekrardan geri dönüş yapacağım.

Hiçbir sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun. Amazon ve HyperX ile de hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Sıkıntı çıksa bile çözüleceğinden %100 emin olun. MCHOSE gibi firmaların daha garantisi kimde belli değil.

Amazona güvenim tam zaten önceden de alışveriş yaptığımdan biliyorum hocam siz yine de çok sağ olun.

Forumda bu tarz dandik markaları öneren çok var. Alan kişi sıkıntı yaşayıp konu açtığında önerenler yardım etmek yerine ortadan kayboluyor 🤣

Forumda bu tarz dandik markaları öneren çok var. Alan kişi sıkıntı yaşayıp konu açtığında önerenler yardım etmek yerine ortadan kayboluyor 🤣
Kesinlikle katılıyorum. Birçok kişi sadece sensörüne bakarak bilinmedik markaları öneriyor ama iş malzeme kalitesi yazılım desteği ve uzun ömürlülüğe gelince çoğu genelde sınıfta kalıyor. Bir sorun yaşandığında ne düzgün bir garanti desteği oluyor ne de önerenler bir daha uğruyor. Biraz daha araştırıp kendini kanıtlamış markalara yönelmek uzun vadede çok daha mantıklı.Tabii ki önerdiği bazı markalar gerçekten yurtdışında kendini kanıtlamış türkiyede popüler olmayan markalarda var onları istisna tutuyorum.Klavye konuları da aynı şekilde emin olabilirsin.Açıkcası ben hem klavyede hem mouse'da tercihimi asus rog ve razerdan yana yaptım pişman değilim.

Parayı çekemedikten sonra indirimin anlamı kalmıyor. İndirim dediğin daha satın alırken yapılan gerçek indirimdir.

Katılmıyorum, parayı istediğin Online şekilde harcayabiliyorsun. İnsanlar senin gibi düşünmüyor, kaç tane klavye aldırttık aynı indirimle. Biri de çekemiyorum mantıksız demedi. Çünkü yıl 2025 ve tüm Online sitelerde geçerli.

Katılmıyorum, parayı istediğin Online şekilde harcayabiliyorsun. İnsanlar senin gibi düşünmüyor, kaç tane klavye aldırttık aynı indirimle. Biri de çekemiyorum mantıksız demedi. Çünkü yıl 2025 ve tüm Online sitelerde geçerli.

Bence bu olay kişiden kişiye değişen bir şey herkes aynı konuda hemfikir olmamalı.

Kesinlikle katılıyorum. Birçok kişi sadece sensörüne bakarak bilinmedik markaları öneriyor ama iş malzeme kalitesi yazılım desteği ve uzun ömürlülüğe gelince çoğu genelde sınıfta kalıyor. Bir sorun yaşandığında ne düzgün bir garanti desteği oluyor ne de önerenler bir daha uğruyor. Biraz daha araştırıp kendini kanıtlamış markalara yönelmek uzun vadede çok daha mantıklı. Tabii ki önerdiği bazı markalar gerçekten yurt dışında kendini kanıtlamış Türkiye'de popüler olmayan markalarda var onları istisna tutuyorum. Klavye konuları da aynı şekilde emin olabilirsin. Açıkçası ben hem klavyede hem Mouse'da tercihimi ASUS ROG ve Razer'dan yana yaptım pişman değilim.

Hocam sen onlara denk gelmiş olabilirsin, ama biz en ufak ayrıntıyı araştırmadan öneri yapmıyoruz. Kaç tane mcu kötü diye aldırmadığımız ürün vardır. Yurt dışında kendini kanıtlamış sağlam ürünler öneriyoruz, o ürünler varken de Razer falan kötü kalıyor yanlarında.

Bence bu olay kişiden kişiye değişen bir şey herkes aynı konuda hemfikir olmamalı.

Zaten genelleme yaparak konuştum, genel olarak onun gibi düşünmüyorlar. Sadece “çekemiyorsam o nasıl indirim” deyip dislike atmak saçma.

Kesinlikle katılıyorum. Birçok kişi sadece sensörüne bakarak bilinmedik markaları öneriyor ama iş malzeme kalitesi yazılım desteği ve uzun ömürlülüğe gelince çoğu genelde sınıfta kalıyor. Bir sorun yaşandığında ne düzgün bir garanti desteği oluyor ne de önerenler bir daha uğruyor. Biraz daha araştırıp kendini kanıtlamış markalara yönelmek uzun vadede çok daha mantıklı.Tabii ki önerdiği bazı markalar gerçekten yurtdışında kendini kanıtlamış türkiyede popüler olmayan markalarda var onları istisna tutuyorum.Klavye konuları da aynı şekilde emin olabilirsin.Açıkcası ben hem klavyede hem mouse'da tercihimi asus rog ve razerdan yana yaptım pişman değilim.
Bir çoğundan fazlası da 1-2 kişi aşırı derecede fanboyluğunu yaptığı için bu sefer de diğer sağlam markaları kötüleyip bu tarz dandik ürünlere yoğunlaşıyor. Ondan sonra arızalanınca konu açıyor, önerenler ortadan kayboluyor yardım da etmiyor :D

Birçoğundan fazlası da 1-2 kişi aşırı derecede fanboyluğunu yaptığı için bu sefer de diğer sağlam markaları kötüleyip bu tarz dandik ürünlere yoğunlaşıyor. Ondan sonra arızalanınca konu açıyor, önerenler ortadan kayboluyor yardım da etmiyor :D

Önerdiğimiz hangi üründe konu açılmış acaba, Attack Shark X3 için falan mı 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı