HyperX Pulsefire Haste alınır mı?

Kendi sitesinde yumuşak, esnek paracord malzemeden yapıldığını söylüyor.
Görsellere göre konuşacak olursak gerçekten dolu bir fareye benziyor.
Evet hocam. İncelemelerin çıkmasını bekleyip, aynı şekle sahip başka bir mouse'u deneyeceğim. Şekli hoşuma giderse alırım büyük ihtimal. Teşekkürler.

Bu tarz fareleri son zamanlarda çok görüyorum. Rekabetçi oyunlar için hafiflik daha avantaj olur mu? Valorant için tavsiye eder misiniz yoksa daha iyisi var mı? Teşekkürler.

Delik rahatsız ediyor mu? Bende yeni mouse almayı düşünüyorum da. Bir de claw grip için iyi midir?
Merhaba, konuyu horlatmissiniz ama sorun degil. Delikler rahatsiz etmiyor. Shape, claw grip icin en iyi shape zaten. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz. Yalniz ben kablosuz mouse almak icin iade ettim, 13 gun sonra iade talebi olusturmama ragmen kabul edildi haberiniz olsun.

Pek anlamıyorum ama iyiymiş herhalde yani. Ben bilmediğim için sordum yanlış anlamış olabilirsiniz belki. Kablosu da iyi zaten çöp bir kablosu var plastik aşırı rahatsız ediyor bu Mouse'nin. Satıp buna geçmek mantıklı geldi. Düşüneceğim teşekkürler.

Almışsınız galiba. Mutlu musunuz acaba?

İkisini de kullanıyorum. Model O biraz daha büyük ve RGB daha başarılı. Model O'nun sensörü kağıt üzerinde daha iyi görünse de rekabetçi FPS oyunlarında bir farkını göremedim. Eliniz nispeten küçük ve çok RGB takıntınız yoksa Haste alınabilir. Model O biraz daha burdayım diyor.
Haste'nin sensörü daha iyi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı