HyperX PulseFire Haste Core 2 mouse pad üstünde takılma yapıyor

emir2434

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 6 ay önce aldığım HyperX PulseFire Haste Core 2 mouse, takılma yapıyordu. Rekabetçi oyunlar oynadığım için çok sinir ediyordu. Tamire verdim ve değiştirip sıfır ürün verdiler ama hala aynı sorun devam etti. Mouse Pad'i çıkarıp kullandım, sorun azaldı. Sorunun mouse Pad'de olduğunu düşünüp yeni bir mouse pad aldım ama hala mouse pad üzerinde kullanırken çok takılıyor. Masada kullanımda ise pek bir fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 6 ay önce aldığım HyperX PulseFire Haste Core 2 mouse, takılma yapıyordu. Rekabetçi oyunlar oynadığım için çok sinir ediyordu. Tamire verdim ve değiştirip sıfır ürün verdiler ama hala aynı sorun devam etti. Mouse Pad'i çıkarıp kullandım, sorun azaldı. Sorunun mouse Pad'de olduğunu düşünüp yeni bir mouse pad aldım ama hala mouse pad üzerinde kullanırken çok takılıyor. Masada kullanımda ise pek bir fark yok.

Düzgün bir skatezle değiştir. Sorun yine devam ediyorsa aldığın mousepadlarde bir sorun var. Kaliteli bir mouse pad al. Speed olsun alacağın mousepad. Ayriyetten skatezlerin üzerindeki mavi bantları çıkarttın mı ?

Düzgün bir skatezle değiştir. Sorun yine devam ediyorsa aldığın mousepadlarde bir sorun var. Kaliteli bir mouse pad al. Speed olsun alacağın mouse pad. Ayrıyeten skatezlerin üzerindeki mavi bantları çıkarttın mı?

Bantlari cikarttim mouse pad Klasse marka güzel denildiği icin almistim. Bir de sorun farede olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı