Diğer HyperX PulseFire mouse pad

Bende Mousepad arıyordum, bu kadar ucuz olduğunu görünce Large'dan kaptım bir tane. Teşekkürler.

Sipariş geçen arkadaşlar memnun kaldınız mı bende duruma göre XL boyutunu almayı düşünüyorum.

Ürün kaliteli bir ürün profesyonel oyuncular için ideal olmayabilir yüzeyi ama günlük kullanım ve normal oyuncular için mükemmel kesinlikle kaliteli. Profesyonelden kastımda onlarla aslında görünürde çok bir fark yok yüzeyi farklı oluyor biraz bunu yazınca şöyle anlaşılmasın CS de 30 vuruyordum işte bunu alırsam 40 olur mu gibi değil iyi oyuncu bu mouse pad ile yargıda dağıtır konu aslında çok ince bir detay bunu hissetmeniz biraz zor mousepadde sadece profesyoneller anlayabilir.

Hem klavye hem fareyi kaplayacak şekilde mouse pad istiyorum. Bu bana yeterli olur mu acaba, dokusu konusunda emin olamadım. Bilekten ve yüksek hassasiyette oyun oynuyorum. Yani elim mousepad'e çokça sürtüyor. Sıkıntı yaratır mı? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Hem klavye hem fareyi kaplayacak şekilde mouse pad istiyorum. Bu bana yeterli olur mu acaba, dokusu konusunda emin olamadım. Bilekten ve yüksek hassasiyette oyun oynuyorum. Yani elim mouse Pad'e çokça sürtüyor. Sıkıntı yaratır mı? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Bende alacağım büyük olanı 2XL tam masayı kaplıyor benim efsane olur aslında simsiyah olacak fazlalıkda kalmıyor masamın boyutunda ileride masa alacaktım yeni zaten şu an eski masanın üstünde zedelenmeler mevcut hem onu da kapatır tam kaplıyor arada kaldım fiyatı kelepir gibi diğer yerlerde 1000 TL civarı. 9 taksit ile 669 TL.

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla piyasadaki diğer satıcılardan %50'ye yakın daha ucuza geliyor.

HyperX PulseFire matları diğer matlara nazaran biraz daha tok, dayanıklı, sert ve azıcık da pütürlü. Klasik örme kumaş gibi değil. Alt kaydırmaz kısmına da çok önem vermişler. Yan dikişler çok sık, dayanıklı ve yumuşak. Kumaşa biraz alışması zaman alsa da kolay kolay zarar gelmiyor ve zamanla tüylenmiyor. Ben kaçırmadan 122x61cm modelini aldım. Evladiyelik bir mouse pad. Sanki Control ve Speed arası. Size de tavsiye ederim.

122x61: 579 TL

90x42: 399 TL

40x45: 249 TL

30x36: 179 TL

Eki Görüntüle 2018486

Eki Görüntüle 2018485
Kumaşı kullanış açısından nasıl? Rahatsız eden bi yanı var mı?

Kumaşı kullanış açısından nasıl? Rahatsız eden bi yanı var mı?
Kumaş klasik bez tadında değil. Pütürleri biraz daha fazla hissedilen, parmağını bastırdığında öyle kolay çkmeyen, sert ve sağlam bir görünümde. Speed ve kontrol arası bir fare hareket hissiyatı var. Hem Deathadder V2 hem de Glorious Model O Minus Wireless faremde keyif alarak kullanıyorum. Yeteri kadar kaygan ama fareyi durdurması da kolay diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı