HyperX Pulsefire Pro vs Razer Deathadder Elite

FaKeReaL

Kilopat
Kek günü
Şuan SS Rival 310 modelini kullanmaktayım. Daha önceden de çift tıklama problemi oluşup kendiliğinden düzelmişti. Şu an tekrar aynı problemi yaşıyorum ve bazen sağ tuş basmıyor. Genellikle moba oyunları oynuyorum. Aklımda Hyperx Pulsefire Pro ve Razer Deathadder Elite var. Artık kesinlikle Steelseries farelerini kullanmak istemiyorum. Bu bütçede en iyi alabileceğim fare hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan SS Rival 310 modelini kullanmaktayım. Daha önceden de çift tıklama problemi oluşup kendiliğinden düzelmişti. Şu an tekrar aynı problemi yaşıyorum ve bazen sağ tuş basmıyor. Genellikle moba oyunları oynuyorum. Aklımda Hyperx Pulsefire Pro ve Razer Deathadder Elite var. Artık kesinlikle Steelseries farelerini kullanmak istemiyorum. Bu bütçede en iyi alabileceğim fare hangisidir?

Çift tıklama en pahalısından en ucuzuna bütün marka ve modellerde karşılaşabileceğiniz bir sorun. Çözümü oldukça basit. Switchi değiştirebilirsiniz. Bazı durumlarda butonu temizlemek bile bu sorunu çözebiliyor. Kısacası sadece switch arızasından dolayı marka ve modeli tercih etmiyorsanız çok yanılırsınız. Rival 310 iyi bir model bence switchi değiştirin veya garantisi mevcut ise garantiye gönderebilirsiniz.

Ek olarak kanaatimce tuş ömrü ve ergonomi açısından Deathadder daha başarılı. Ama Omron 50 milyon tıklama ömrüne sahip Deathadder elite üzerindeki switchlerin de sicilleri çift tıklama açısından temiz değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı