HyperX PulseFire Raid mouse alınır mı?

BoomerGokhan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun ömürlü bir mouse olsun istiyorum. SS Prime sahibiydim, durduk yere sensörü bozuldu. Bu farenin kronik sıkıntısı var mıdır? Sensörü nasıldır? Teşekkür ederim.

Hocam bende de HyperX PulseFire Haste var memnunum. O farenin de pişman edeceğini sanmıyorum.

Yazılımını indirmedim ama bir konuda yazılımının iyi olduğunu söylemişler.

Arkadaşlar uzun ömürlü bir mouse olsun istiyorum. SS Prime sahibiydim, durduk yere sensörü bozuldu. Bu farenin kronik sıkıntısı var mıdır? Sensörü nasıldır? Teşekkür ederim.
Önermem çok ağır.

Hocam yazılımı sıkıntılı diyorlar. Kapatınca ayarlar gidiyormuş gibi gibi. Yazılım kısmı nasıldır acaba?
Hocam öyle bir sıkıntı yok ben yazılımdan bir kere ayarladım ve artık yazılımı açmıyorum bile. Başlangıç uygulamarından felan da kaldırdım yani. Ayarları mouse'un kendi hafızasına kaydedebiliyorsunuz ondan sonra yazılıma ihtiyaç kalmıyor tekrar ayar yapmak dışında.

Önermem çok ağır.
Teşekkür ederim ama ağır tercihimdir, hafif mouse elimden çok kayıyor.

Hocam öyle bir sıkıntı yok ben yazılımdan bir kere ayarladım ve artık yazılımı açmıyorum bile. Başlangıç uygulamarından felan da kaldırdım yani. Ayarları mouse'un kendi hafızasına kaydedebiliyorsunuz ondan sonra yazılıma ihtiyaç kalmıyor tekrar ayar yapmak dışında.
Hocam PulseFire Raid mouse geldi, genel olarak memnunum. Ancak orta tekerlek gevşek gibi duruyor, daha fazla yoruma baktım ve tekerleğin bir süre sonra bozulduğunu yazmışlar. Sizde durum nedir acaba?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ama ağır tercihimdir, hafif mouse elimden çok kayıyor.

Hocam PulseFire Raid mouse geldi, genel olarak memnunum. Ancak orta tekerlek gevşek gibi duruyor, daha fazla yoruma baktım ve tekerleğin bir süre sonra bozulduğunu yazmışlar. Sizde durum nedir acaba?
Encoder sorunlu bir mouse hocam Raid serisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı