İnceleme HyperX PulseFire Raid

Hocam ben makro vs. yapmayacağım. Sadece Valorant, PUBG ve genel kullanım olarak düşünüyorum. Oyunları çok ciddi oynamam, sadece aldığım mouse uzun ömürlü olsun istiyorum. SS Prime herkes önermişti, çok dikkatli kullandım. Sıvı teması olmadı, darbe almadı ama sensörü mü bilmem bozuldu. Takılmaya başladı.

Yani sadece dpi ayarlayıp programı kapatıcam, o zaman sorun olmuyor değil mi? Takılma, donma, gecikme gibi?

Anladım hocam yani ben kullanımda hiçbir sorun yaşamadım öyle diyeyim hani sensör veya tıklama vs her şey sorunsuz o konuda iyi bir mouse tabii daha ne kadar dayanır bir şey diyemem hani çok uzun kullanım süresi olmadı fakat bu zamana kadar bir sorun yok.

Yok olmuyor. Ayar içinde kalıyor.

Teşekkür ederim hocam. Bu arada 20 milyon tıklama ömrü hakkında sorun yaşanmaz değil mi?

An itibarı ile dayanamayıp bende sipariş verdim 150 tl indirim kuponu vermişler 689.90 tl ye geldi. Bol makrolu olması çok iyi şu an bu fiyata 11 tuşlu başka alternatif yok sanırım.
Hocam sipariş vermeden size de sorayım. Memnun musunuz? Sensör ve yazılım hakkında sizde bilgi verir misiniz?

Hocam sipariş vermeden size de sorayım. Memnun musunuz? Sensör ve yazılım hakkında sizde bilgi verir misiniz?
Şu an aktif olarak kullanıyorum. Mouse ile ilgili tek şikayetim var o da sanıyorum bendeki ürünle ilgili sadece, ortadaki dpi tuşu hafif sallantılı şakır şukur ses yapıyor biraz kaldırıp ama masaya koyunca oluyor sadece. Yazılımı ise önceden sıkıntılıymış ama baya düzeltmişler şu an sıfır sıkıntı ile kullanıyorum. İlk başta msi afterburner ile çakışıp yazılımdan tuş falan atarken kapanıyordu kendi kendine, onu da msi afterburner ve beraberinde gelen riva turner programını son sürüme güncelleyince düzeliyor.
Sensör olarak beğendim pixart 3389 var ve mouse pad üzerinden milimetrik olarak kaldırdığın an algılamayı kesiyor. Ben oynamıyorum ama fps oyunları için de gayet güzel bir sensör olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…