HyperX pulsfire dart vs Logitech G 703

Siz alacak olsanız hangisini alırsınız?
Resimlere göre elinin boyutu kaç cm olduğunu ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen yardımcı olabiliriz.
1707329933068.png
1707329936980.png

Hocam neden her konuda bot gibi bunu yapıştırıp duruyorsunuz?
Belirtilen mouselara uygun ebatlarda pek mouse yok diye biliyorum. Ben XM1r daha küçük olmasına rağmen XM1r tercih ederdim.
Bulunursa A950 Pro da olabilir.

Çünkü adamın eline uygun olmayan fareyi alması doğru değil rahat edemeyecek o yüzden eline uygun en ucuz fareyi önereceğim sizde direk robot gibi aynı fareleri atıyorsunuz bir sorun adamın eline uyacak mı?

Çünkü adamın eline uygun olmayan fareyi alması doğru değil rahat edemeyecek o yüzden eline uygun en ucuz fareyi önereceğim sizde direk robot gibi aynı fareleri atıyorsunuz bir sorun adamın eline uyacak mı?

Ben robot gibi aynı önerilerde bulunmuyorum hocam. Bu bütçede belirli seçenekler var M3-A950 PRO-XM1R-M3S-VXE R1 gibi...
Sizi her konuda gördüğümde bu yazı ve fotoğraf aynı olduğu için öyle dedim.
Ayrıca atılan fareler üzerinden el boyutunu biraz tahmin edebilirsiniz.

2 side ele oturuyor sadece 2 mouse içerisinden siz olsanız hangisini alırdınız.

Burada 2 mouse var bunlardan bitirini alacak olsan.

PulseFire dart alırdım ama dediğim gibi A950 Pro'ya yönelip biraz daha küçük mouselara kendimi adapte etmek isterdim zira A950 Pro bayağı üst segment bunlara göre. Ayrıca relaxed claw ile tutarsanız çok rahat oluyor.
Bir de PulseFire DART-G703 arasında teknoloji olarak çok fark var. En basitinden G703 benim kuzenimden(4) daha büyük. Siz anlayın ne kadar eski.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı