HyperX QuadCast 2 s RGB oyuncu mikrofonu alınır mı?

hoot owl

Decapat
Konuda gördüğünüz mikrofonu önümüzdeki bir ay içerisinde almayı düşünüyorum. Fakat kalitesini hiçbir şekilde bilmiyorum. Kablosuz kulaklık kullanıyorum ve kulaklığın mikrofonunu beğenmiyorum çünkü kabloludaki gibi sesi anlık olarak aktarmıyor. Discord'da arkadaşlarımla sohbet ederken, oyunlarda infolaşırken vesaire sesimin anlık olarak ve kaliteli bir şekilde gitmesini istiyorum. Yani büyük bir amaç için falan almıyorum. Günlük kullanım için alıyorum. Başka modelleri de var: QuadCast, QuadCast 2, QuadCast S, Solocast, DuoCast, ProCast. Hiçbirini bilmiyorum. Biraz araştırdığımda QuadCast 2 S'in çok iyi kaliteye sahip olduğunu gördüm. Normalde QuadCast 2 gayet yeterli gibi gözüküyor. Fakat araştırdığımda aralarında sadece yaklaşık 750 TL gibi bir fark olduğundan dolayı ben de uzun vadeli düşündüğümden dolayı 2 S almayı düşünüyorum. Bu konuda tavsiye verebilir misiniz? Ve mümkünse bu mikrofonlara uyan kaliteli mikrofon standı önerir misiniz? Daha önce hiç kullanmadığım için hiçbir bilgim yok bu konuda. Bütçe konusunu dert etmeyin. Yani aşırı pahalı olmadığı sürece istediğiniz gibi önerebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı