HyperX QuadCast 2S mikrofon ayarı var mı?

Wickly

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu mikrofonu yeni aldım ve VoiceMeeter dışında hiç ayar yapmadım. Şu an Arctis 5 kullanıyorum ve arkadaşlarım çok farkı olmadığını hatta Arctis 5'in daha iyi olduğunu söyleyenler oldu. Moralim bozuldu bunun ayarı falan var mı yardımcı olun.

Duocast ve Arctis 5 kullanıyorum bende, Duocast'i çok yönlü (omnidirectional) moda alınca ses kalitesi düşüyor, Arctis 5'e yakınlaşıyor kalite olarak. Tek yönlü moda almaya deneyin eğer o modda zaten değil ise. Duocast'te ses açma tuşuna basarak veya uygulamadan seçerek değiştiriliyor.

Uygulamasından da arka plan ses engelleme ayarları vs. var, onlar da ses kalitesini biraz düşürüyor. Uygulamadan sesinizi dinleyerek düzenleyebilirsiniz bütün ayarları.

DuoCast ve Arctis 5 kullanıyorum bende, DuoCast'i çok yönlü (omnidirectional) moda alınca ses kalitesi düşüyor, Arctis 5'e yakınlaşıyor kalite olarak. Tek yönlü moda almaya deneyin eğer o modda zaten değil ise. DuoCast'te ses açma tuşuna basarak veya uygulamadan seçerek değiştiriliyor.

Uygulamasından da arka plan ses engelleme ayarları vs. var, onlar da ses kalitesini biraz düşürüyor. Uygulamadan sesinizi dinleyerek düzenleyebilirsiniz bütün ayarları.

Tek yönlüye aldım. Peki bunun dışında driver tarzı bir ayarı mevcut mu? Ben ışıkları için bir driver buldum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı