HyperX QuadCast 2S mikrofon donuyor ve verimli kullanılmıyor

Yukisau

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Aktif olarak yayın yapıyorum ve QuadCast 2S ve mikrofon ara ara donuyor. Üzerindeki dokunmatikle inaktif hale getiremediğim gibi aynı zamanda üzerinde bulunan ses seviyesi ayar düğmesi de çalışmıyor o an. Mikrofon çalışıyor ama bu süreçte. Sadece mikrofonun kendisi donuyor ve dokunmatik ve düğmesi işlevsizleşiyor. Kablosunu çıkarıp taktığımdaysa durum düzeliyor. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Bir diğer değinmek istediğim konu ise 1200TL'ye aldığım bir başka mikrofonun bu üründen daha iyi ses aktarımına sahip olduğu yönünde dönüşler aldım. Bu konuyla ilgili HyperX'i verimli kullanamadığımı düşünüyorum diğer mikrofonun iyi olmasından ziyade. Kullanan deneyimleyen arkadaşların önerilerini de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü üstünden kullanırken, Mikrofon aygıtı olarak tanındığını ve dokunmatik susturma ışığını kapatsamda sesi ilettiğini fark ettim.

Çoklayıcıdan çıkarıp kasa arkasına direkt Type-C'den girince hem kalite arttı. Hem de bir daha aynı problem ve farklı tanıma yaşamadım.

Önerim orijinal kablosu ve anakarta direkt bağlantı ile kullanman olacaktır.

Vokal kayıt da aldığımı da belirterek memnun olduğumu söylemek isterim. Kontrol yazılımını da kullananın.

Dönüştürücü üstünden kullanırken, Mikrofon aygıtı olarak tanındığını ve dokunmatik susturma ışığını kapatsamda sesi ilettiğini fark ettim.

Çoklayıcıdan çıkarıp kasa arkasına direkt Type-C'den girince hem kalite arttı. Hem de bir daha aynı problem ve farklı tanıma yaşamadım.

Önerim orijinal kablosu ve anakarta direkt bağlantı ile kullanman olacaktır.

Vokal kayıt da aldığımı da belirterek memnun olduğumu söylemek isterim. Kontrol yazılımını da kullananın.
öncelikle sorunumu dikkate alıp yanıtladığın için çok teşekkür ederim. Ben de öyle bir problem yaşanmıyor ama direkt olarak o dokunmatik ve düğmesi mikrofon donduğu için o an çalışmıyor ama ses aktarıyor. ürünü ben nvidia broadcast ile birlikte kullanıyorum ama kendi yazılımına dair bir ayar yapmadım. Yapılması gereken ayarlar olarak bir önerin var mı? Nvidia broadcast gerçekten de ciddi ölçüde gürültü azaltma vb. konuda etkili. Fakat oyun bilgisayarımda typc girişi ana kartımda yok. o yüzden ucundaki usb dönüştürücüyle kullanıyorum. Yayın laptobundaysa ekran kartı nvdia broadcastı desteklemediği için typc girişi olsa da kullanamıyorum.

Açıkçası ben Boardcast ile kullanmayı mantıklı bulmuyorum.

Voicemater Patato ile kullanıyorum. Pop Filter'lar var universel. Onlardan alıp üstüne geçirdim.

NGenuity üstünden ise AI destekli noise reduction bulunuyor ama ben kullanmıyorum. Pop filter zaten oldukça etkili oldu.

Tüylü olmayan kavçuk olan microphone Dead CAT de alabilirsin.

Yazılımsal bir ayar olarak ise, Aygıt Yöneticisi'nden kayıt kalite ayarlarını 24 bit yükselttim ve Hertz'ini 48K yaptım.

Müzik için render alacaksam sesi, sıkıştıracaksam 192K alıp sıkıştırıyorum. Kayıt için kullanabilirsin.

direkt olarak öneri ürünün varsa paylaşmandan memnuniyet duyarım. Ben de voicemeeter potato kullanıyorum ama herhangi bir ayar yapmadım açıkçası sadece 2 pc yayın yaptığım için ses aktarımlarında kullanıyorum. Bununla ilgili izlediğin bir video var mı veya ayar önerisi
Açıkçası ben Boardcast ile kullanmayı mantıklı bulmuyorum.

Voicemater Patato ile kullanıyorum. Pop Filter'lar var universel. Onlardan alıp üstüne geçirdim.

NGenuity üstünden ise AI destekli noise reduction bulunuyor ama ben kullanmıyorum. Pop filter zaten oldukça etkili oldu.

Tüylü olmayan kavçuk olan microphone Dead CAT de alabilirsin.

Yazılımsal bir ayar olarak ise, Aygıt Yöneticisi'nden kayıt kalite ayarlarını 24 bit yükselttim ve Hertz'ini 48K yaptım.

Müzik için render alacaksam sesi, sıkıştıracaksam 192K alıp sıkıştırıyorum. Kayıt için kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı