Hyperx Quadcast alınır mı?

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın gürültü engelleme özelliği var mı varsa da mikrofonda mesela aile odaya baskın yaptı ses karşı tarafa gider mi?
Sakın almayın 2 kere bu mikrofonu almak gibi bir hata yaptım HP ürettiği kasalar kronik sorunlu teknik servisi yok sallamıyorlar maalesef ülkemizi.

Sakın almayın 2 kere bu mikrofonu almak gibi bir hata yaptım HP ürettiği kasalar kronik sorunlu teknik servisi yok sallamıyorlar maalesef ülkemizi.

Hocam o zaman ne alayım önerebileceğiniz her şeyiyle güzel bir mikrofon var mı?

Hocam o zaman siz bana onerebileceginiz bir mikrofon var mı?

Son düzenleme:
Hocam o zaman ne alayım önerebileceğiniz her şeyiyle güzel bir mikrofon var mı?

Hocam o zaman siz bana onerebileceginiz bir mikrofon var mı?
Rode Nt USB Mini alabilirsiniz ya da FIFINE modellerine bakın adamlar zaten bu sorunu bildiği için Quadcast S ve Quadcast 2 çıkardı kendi yazılımları bile tanımıyor Quadcasti. Geç gördüm mesajınızı.

Rode NT USB mini alabilirsiniz ya da Fifine modellerine bakın adamlar zaten bu sorunu bildiği için QuadCast s ve QuadCast 2 çıkardı kendi yazılımları bile tanımıyor QuadCast'i. Geç gördüm mesajınızı.

Hocam 2 kere yazmışım kusura bakmayın tamamdır hocam öneriniz için teşekkür ederim.

Quadcast 2, 2 S gibi modellerinde bu sorun var mı, dediğinize göre yok gibi ama bilginiz var mı?
Diğer modellerde olduğunu sanmıyorum çünkü o cihazları uygulaması gördüğü için driverini kendisi kurabiliyor Ngenuity fakat bu Quadcast gömülü Driver ile geliyor. İçinde bulunan gömülü Driver genellikle farklı portlardan veya desteklenmeyen bir platform üzerinden açıldığında siliniyor bunu tekrar 3. parti uygulamalarda cihaza kurabiliyorsun. Dediğim gibi bu sorunun söylediğiniz cihazlarda olma ihtimali çok düşük. Fakat Quadcast cihazının bu konuda sabıkası var Reddit ve birçok platformda benim sorunumu yaşayan kişileri görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı