HyperX QuadCast vs QuadCast 2 vs QuadCast S vs QuadCast 2S

TechnoDiance

Centipat
Daha fazla  
HyperX QuadCast vs QuadCast 2 vs QuadCast S vs QuadCast 2S.

Bunların arasından hangisinin kalitesi daha iyidir hocam? kısaca açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün HyperX QuadCast 2 S - USB Mikrofon satın aldım şu anda piyasada en iyisi bu ürün diyebilirim hocam tavsiye ederim.

ModelSes Kalitesi (Bit/Sampling)Yapı MalzemesiRGB Aydınlatma
QuadCast16-bit/48kHzPlastikKırmızı
QuadCast S16-bit/48kHzPlastikTam RGB
QuadCast 224-bit/96kHzAlüminyumStandart RGB
QuadCast 2S32-bit/192kHzAlüminyumGelişmiş RGB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün HyperX QuadCast 2 s - USB mikrofon satın aldım şu anda piyasada en iyisi bu ürün diyebilirim hocam tavsiye ederim.

ModelSes Kalitesi (Bit/Sampling)Yapı MalzemesiRGB Aydınlatma
QuadCast16-bit/48kHzPlastikKırmızı
QuadCast S16-bit/48kHzPlastikTam RGB
QuadCast 224-bit/96kHzAlüminyumStandart RGB
QuadCast 2S32-bit/192kHzAlüminyumGelişmiş RGB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende öyle yaptım artık baktım ses soluk yok geçen hafta aldım artık ses soluk çıkartmayınca kimse teşekkür ederim bu arada yorumunuz için saygılarımla esenlikler dilerim.

Hocam bende öyle yaptım artık baktım ses soluk yok geçen hafta aldım artık ses soluk çıkartmayınca kimse teşekkür ederim bu arada yorumunuz için saygılarımla esenlikler dilerim.

Konu yeni önüme düştü hocam, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. :)

Stant isterseniz bunu alabilirsiniz; Amazon.com.tr

Saygılarımla, esenlikler diliyorum.

Konu yeni önüme düştü hocam, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. :)

Stant isterseniz bunu alabilirsiniz; Amazon.com.tr

Saygılarımla, esenlikler diliyorum.

Teşekkür ederim hocam sizlerde iyi günlerde kullanın.

Stant olarak ben eski mikrofonumdada kullandığım şu stantı tercih etmiştim; Aokeo Mikrofon Bom Kolu, AK-35 Masa Ayarlanabilir Kompakt Mikrofon Süspansiyon Bom Makas Kol Standı Mavi Yeti, Kartopu iCE, HyperX QuadCast, SoloCast, Elgato Wave vb. İçin : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ

Esenlikler efendim.

Gayet güzel hocam, işinizi görüyorsa eğer sorun yok. :) Bende standı yeni satın aldım zaten.

Gayet güzel hocam, işinizi görüyorsa eğer sorun yok. :) bende standı yeni satın aldım zaten.

Atmış olduğunuz stant gayet güzel ben çok oldu alalı o yüzden değiştirmiyorum ama eğer ağırlığı yeterince kaldıramaz ise tavsiye edebilirim size efendim çünkü biraz ağır malumunuz :D.

Atmış olduğunuz stant gayet güzel ben çok oldu alalı o yüzden değiştirmiyorum ama eğer ağırlığı yeterince kaldıramaz ise tavsiye edebilirim size efendim çünkü biraz ağır malumunuz :D.

Vallahi hocam bu standın 33cm olanını aldım. ( Amazon.com.tr ) daha önce kullanan arkadaş olmuş ama sorun yaşamamış, elime geçince bende bakacağım bir :D

Vallahi hocam bu standın 33cm olanını aldım. ( Amazon.com.tr ) daha önce kullanan arkadaş olmuş ama sorun yaşamamış, elime geçince bende bakacağım bir :D

O zaman bir sıkıntı çıkacağını sanmam açıkçası ama şunu söyleyebilirim gerçekten beklediğimden ağır bir mikrofonmuş hani alışmışım eski tip mikrofonlara tuhaf geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı