HyperX Quadcast yayın için ses ayarları

Wattie

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. HyperX Quadcast modeli mikrofonuma yayınlar için Streamlabs ses ayarları yapmak istiyorum, internetten birkaç video bulsam da beni fazla tatmin etmedi. Sizlerin bildiği bu işten anlayan kişiler ya da tavsiye edebileceğiniz videolar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de elime dün ulaştı unlostdan görüp almıştım ama hayal kırıklığına uğradım. Dip ses aşırı fazla.

Hiç sorma hocam acayip hayal kırıklığı. Zaten SteelSeries Artics Prime kullanıyorum mikrofonu gayet iyiydi sadece arkadaki sesleri almasın diye bu mikrofonu satın aldım. Bütün ayarları yapmama rağmen hala aynı. Bugün stand gelıyor onla deneyeceğim olmazsa yarın iade oluşturacağım.

2 bin TL para ver bir mikrofona, dip ses ben buradayım diye bağırsın:) traji komik.

Yayıncılığa o kadar hevesle başlayıp bütün ekipmanlarım hepsi yerinde güzel giderken mikrofon son anda bozup bütün hevesimi mahvetti. :) ama tabii ki bırakmayacağım yayıncılığı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 12:13'ü açıp bakar mısın ne kadar pürüssüz ve net.

Hadi pürüssüzlüğünüde geçtim, kardiodid modunda bile 3-4 metre yanımda konusan sesini çok net alıyor bu benim sinirimi bozuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı