HyperX Revolver S PUBG kurşun ve ayak sesleri ayarı

yarkan88

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Merhaba.
Uzunca süredir PUBG'yi telefonun kulaklığı ile oynuyordum. Ayak ve kurşun seslerinin nereden geldiğini bulana kadar ölüyordum. Bugün güzel bir gaming kulaklık aldım.
7.1 desteği var. Stereoda oynayabilirim. Şu an en azından ayak seslerini çok rahat anlıyorum ama kurşun nereden geliyor tam çözemiyorum :)

Var mıdır bunun için yapılması gereken ayarı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime göre iyi onu bilemeyeceğim de yani o fiyata Void Pro, Arctis 7, ASUS ROG Fusion 300 alınabiliyor.

Biraz tercih meselesi. GSP 350 de iyi dediler aslinda ona niyetliydim ama kafama ufak gibi geldi. Sonra amazon vb yerlerde 1 haftaya yakin inceledim, yorumlari okudum. Rusya da okudum rusca biliyorum, rus sitelerine de bakindim ve Revolver S hakkinda yorumlar genelde cok daha olumluydu. Sabah ulasti ve sabahtan beri kullaniyorum. Baya hosuma gitti.

Biraz tercih meselesi. GSP 350 de iyi dediler aslinda ona niyetliydim ama kafama ufak gibi geldi. Sonra amazon vb yerlerde 1 haftaya yakin inceledim, yorumlari okudum. Rusya da okudum rusca biliyorum, rus sitelerine de bakindim ve Revolver S hakkinda yorumlar genelde cok daha olumluydu. Sabah ulasti ve sabahtan beri kullaniyorum. Baya hosuma gitti.
GSP 350'yi kullananlar aslında görüntüden ve boşluktan şikayetçi oluyorlar, kafanıza ufak gelmesi baya ilginç.

MSI anakart kullanıyorsanız Nahimic 2 programıyla seslerin nereden geldiğini görebilirsiniz. Oyun içine ufak bir ikon yerleştiriyor ve ayak sesleri mermi sesleri vs. sesleri nereden geldiğini ok ile gösteriyor. Yalnızca MSI anakartlara özgü bu arada.

MSI anakart kullanıyorsanız Nahimic 2 programıyla seslerin nereden geldiğini görebilirsiniz. Oyun içine ufak bir ikon yerleştiriyor ve ayak sesleri mermi sesleri vs. sesleri nereden geldiğini ok ile gösteriyor. Yalnızca MSI anakartlara özgü bu arada.

MSI X470 Gaming Pro Carbon anakartım. Fakat 1 yerde görmüştüm sanki onu kaldırmışlar.

Sound Tracker is now disabled on PUBG | Community help & shares

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı