HyperX Savage "SATA Downshift Count" Hatası

Imperius

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle 2. el aldığım HDD'im de yazma-okumada bir sıkıntı yok. Fakat oyun içinde drop verdiğini farkedip HD tune adlı program ile incelediğimde bunlarla karşılaştım. Benchmark ve Crystal disk mark sonuçlarının fotoğraflarını attım. Bu sorunlarımı nasıl çözerim yada program ile onarabilir miyim? CDM'de sıkıntı yok ama HD Tune de SSD yavaş çalışıyor gözüküyor ve verdiği hata da sanırım ona dönük bir hata. HDD'deki drop problemi de çok can sıkıcı.

-Yeni 6GB SATA kabloları aldım.
-Anakart Msi Gaming M5 Z170A ve 1. sata slotuna bağlı (en hızlısı o baktığım, anladığım kadarı ile)
-Kingston HyperX Savage 240 GB'lık modeli yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

Onarım, çözüm ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..

11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Savage arızalı. İade edin.
1 senedir ve aktif kullanıyorum yavaşlık takılma vs görmedim aslına bakarsanız .7 -8sn de pc açılıyor ortalama arızalı mıdır ?
Bu arada kendi programında bi hata gözükmüyor hepsi 100

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    11.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Tam olarak arıza sayılmaz. Acronis’in dediğine göre bu parametreyi çoğu üretici bilgilendirme olarak kabul eder. Parametrenin bu şekilde olması doğrudan bir arıza olduğunu göstermez ancak sürücünün eskimesinin veya elektromekanik sorunların göstergesi olabilir.

Peki hdd de ki 3 hata oyun içinde anlık droplara daha çok sinematiklerde takılmalara sebep oluyor . Kesin bir onarma yöntemi veya programı yok mu ? Önerebileceğiniz her şeyi denemeye hazırım . chkdsk attım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı