Kingston HyperX Savage 240 GB SSD Sata Downshift Count Failed

Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Kingston HyperX Savage 240 GB SSD bellek satın aldım. Smart tablosunda "(B7) Sata Downshift Count--failed" hatasını fark ettim. Arızalı olduğuna inanıp iade ettim. Yerine yenisini gönderdiler. Aynı hata yeni gelen diskte de var. HD Tune Pro 5,60 ile health kontrolünde fark ettiğim bir durum bu. Kingston SSD Toolbox diski görmüyor bile. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Diski tekrar göndermeyi düşünüyorum bu arada. Elinde Kingston HyperX Savage serisi SSD'si olan bir arkadaş aynı yazılımla kendi diskini bir kontrol ederse de faydası dokunur sanırım. Teşekkürler.

Yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş?

Eğer sen eski ssd'ni yeni ssd diye vermediklerinden eminsen sorun yoktur ya da yazılımla ilgili bir durumdur bir durum daha var ssd'nin intel sata portuna bağlı olduğuna eminmisin ya da bios'un güncel mi, daha da önemlisi çok basit gelebilir ama windows aygıt sürücülerin güncel mi en son bios güncellemeyi dene hatta deneme çünkü anakartın eski ise M-flash gibi teknolojiler yada dual bios gibi teknolojiler olmayabilir yani bios güncellenirken çökerse büyük sıkıntı ama sen sürücüleri güncelle windows'u güncelle sorun çözülecektir

Anakartın marka modeli neydi harfi harfine

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı