Elektronik HyperX Solocast 1699 TL

Güzel mikrofondur. Bütçesine göre kaçırılmamasını tavsiye ederim. Özellikle yayıncılık gibi işleri düşünenler için.

@528185

Ben de asiri arada kaldim. Elimde Seiren Mini var, Solocast'e gecmeyi dusunuyordum ama muhtemelen degmeyecek bir yukseltme olacak.

Ayrica mikrofona pek talep olmadigi icin elimde kalip satilmayacak diye de korkuyorum. Seiren Mini'nin alicisi olsaydi dusunmeden siparis verirdim, piyasanin bayagi altinda fiyat vermisler.

@528185

Ben de aşırı arada kaldim. Elimde Seiren mini var, Solocast'e gecmeyi dusunuyordum ama muhtemelen degmeyecek bir yukseltme olacak.

Ayrica mikrofona pek talep olmadigi icin elimde kalip satilmayacak diye de korkuyorum. Seiren Mini'nin alicisi olsaydi dusunmeden sipariş verirdim, piyasanin bayagi altinda fiyat vermisler.

Serien mini kullandım hiç m kalmamıştım direkt iade etmiştim. Razer mikrofonlarında şu bir gerçek sesleri robot gibi alıyor süperkardiyor olmasına rağmen ses sürücüsü gerçekten çok kötü. Solocast QuadCast kullandım aralarında bu iki modelin sadece pop filtre farkı var. Razer Serien ile Solocast aralarında gerçekten ciddi bir oran var. Solocast sesi ham ve tok alıyor karşı tarafa tertemiz bir ses iletiyor. Ben aşırı derecede memnunum.

Serien mini kullandım hiç m kalmamıştım direkt iade etmiştim. Razer mikrofonlarında şu bir gerçek sesleri robot gibi alıyor süperkardiyor olmasına rağmen ses sürücüsü gerçekten çok kötü. Solocast QuadCast kullandım aralarında bu iki modelin sadece pop filtre farkı var. Razer Serien ile Solocast aralarında gerçekten ciddi bir oran var. Solocast sesi ham ve tok alıyor karşı tarafa tertemiz bir ses iletiyor. Ben aşırı derecede memnunum.
Razer mikrofonların piyasaya çıkışı genel manada daha eski aralarındaki fark elbetteki normal. Solocast şuan iyi indirimde kalite mikrofondur. Ama quadcast ile solocast arasında sadece pop filter farkı var demek mantıklı değil.

Razer mikrofonların piyasaya çıkışı genel manada daha eski aralarındaki fark elbetteki normal. Solocast şu an iyi indirimde kalite mikrofondur. Ama QuadCast ile Solocast arasında sadece pop filter farkı var demek mantıklı değil.

Solocast ile QuadCast iki ürünün de testini yaptım her iki üründe aynı kalitede net. Dediğim gibi aralarında ki fark sadece pop filtre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı