HyperX Solocast için stant ve filtre önerisi

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba HyperX Solocast için stant ve filtre önerisi alabilir miyim? Filtre konusunda çok bir bilgim yok pop filtre, sünger, shock Mount vs farkları nedir bilmiyorum aynı olan şeyleri bile yazmış olabilirim. 😅 Kısaca stant ve patlamaları vs önleyecek sünger ya da shock Mount önerisi alabilir miyim?

Güncel

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Resimlerde gayet uyumlu duruyor.

Mikrofonda gürültü engelleme gürültü azaltma vs gibi bir filtre yok değil mi ben öyle bir şey göremedim aylardır benim kuşların sesini alıyor odanın ucundan 😂

Bulamadım hocam ben de harici yazılımlara bakmak lazım herhalde

NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan brodcast kullan kullanmamazlık yapma. Mikrofon dibinden bile süpürge sesini almıyor. Maalesef AMD ekran kartım olduğu için böyle bir uygulamaya sahip değilim.

NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan brodcast kullan kullanmamazlık yapma. Mikrofon dibinden bile süpürge sesini almıyor. Maalesef AMD ekran kartım olduğu için böyle bir uygulamaya sahip değilim.
hocam merhaba konuyu rahatsız ediyorum kusura bakmayında stand bulabildinizmi aynı mikrofona bende stand arıyorumda

Hocam merhaba konuyu rahatsız ediyorum kusura bakmayında stant bulabildinizmi aynı mikrofona bende stant arıyorumda

Stant var ona uygun adını unuttum 2 tane vardı hatta biri ince sap biri kalın saptan oluyordu bayağı bilindik bir modeldi şu an bakamıyorum foruma ama forumda konusu ve cevabı var ona uygun. Solocast için stant önermiyorum bence gerek yok. Nvida brodcast indir mikrofon gürültü engellemeyi açıp monitörün altına koy ben öyle kullanıyorum

Stant var ona uygun adını unuttum 2 tane vardı hatta biri ince sap biri kalın saptan oluyordu bayağı bilindik bir modeldi şu an bakamıyorum foruma ama forumda konusu ve cevabı var ona uygun. Solocast için stant önermiyorum bence gerek yok. Nvida brodcast indir mikrofon gürültü engellemeyi açıp monitörün altına koy ben öyle kullanıyorum
Teşekkür ederim cevap için

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı