Elektronik HyperX Solocast Standalone Mikrofon 1139 TL

Ekstra stant veya shock mount bir tık şart, yoksa eğimli kullanmadığın sürece masadaki en ufak titreşim rahatsızlık yaratıyor.
Kol tipi olan tutucular çok yer kaplıyor ama bu haliyle de alçak kalacak gibi geliyor. Denemeden bir şey söylemek zor tabi. Tripod tarzı standlar ile mantıklı olur mu?
Çok güzel fiyatı var, Razer Seiren Mini bundan çok daha iyi ancak fiyatına göre kesinlikle kaçmaz, bu da iş görür.

Seiren daha stabil gibi ama ses aralığı ve hassasiyeti olarak solocast daha iyi sanki.

Aylar önce ikisi arasından Solocast'i tercih ettim. Kesinlikle öneririm iki katına almıştım ben. BM 800'den geçtim. Çok daha iyi. 90 derece dönebilmesi sayesinde çok az yer kaplıyor.

Tek eksisi shock mount olmaması. Darbeleri alıyor yani mikrofon. Ben 40x90 mousepad üzerinde kullandığım için sorun teşkil etmiyor bana. Dokunmatik ses kapatma butonu da var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Seiren daha stabil gibi ama ses aralığı ve hassasiyeti olarak solocast daha iyi sanki.
İkisinin de testlerine bakın, karşılaştırmasını yapan birisi var video gayet iyi ve bariz bir şekilde Seiren Mini daha iyi bir ses veriyor ve çevre sesleri konusunda da gayet başarılı. Ek olarak masada klavyeye fareye tıkladıkça bastıkça Solocast gibi çok rahatsız edici o kötü sesleri vermiyor.

Arkadaşlar Seiren Mini daha kötü HyperX Solocast'ten onu bir geçelim.
Bir sorum olacak Havit Gamenote GK50 Pro model mikrofonu yeni bir mikrofon sanırım hatta Fifine Ampligame A6T ile aynı diyorlar. Kendi standı var ve sesi oldukça iyi aynı diyebiliriz. HyperX ile ancak HyperX Solocast varken alınır mı? Bilemedim teknik özellikleri açısından Havit daha üstün kalıyor ama kalite bilinmişlik garanti vs. HyperX daha iyi gibi geliyor sizce hangisi? Şöyle 2 adet video bırakıyorum

Güzel fiyat.

1500 TL civarına çıkabilen arkadaşlar Maono Fairy 903'e bakabilir. Yazılımı yok ancak ses kalitesi QuadCast ile eşit hatta bana kalırsa daha iyi. Zamanında QuadCast, DuoCast ve 903 arasında kalıp 903'ü tercih etmiştim. Sizlere de öneririm. Sırf marka diye binlerce lira fazla ödemeye gerek yok.

Güzel fiyat.

1500 TL civarına çıkabilen arkadaşlar maono fairy 903'e bakabilir. Yazılımı yok ancak ses kalitesi QuadCast ile eşit hatta bana kalırsa daha iyi. Zamanında QuadCast, DuoCast ve 903 arasında kalıp 903'ü tercih etmiştim. Sizlere de öneririm. Sırf marka diye binlerce lira fazla ödemeye gerek yok.

HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Sesi pek tatmin etmiyor açıkçası. Sanırım bu iyi bir seçenek gibi duruyor. Fifine'lere ne diyorsunuz RPM hocam?

Güzel fiyat.

1500 TL civarına çıkabilen arkadaşlar maono fairy 903'e bakabilir. Yazılımı yok ancak ses kalitesi QuadCast ile eşit hatta bana kalırsa daha iyi. Zamanında QuadCast, DuoCast ve 903 arasında kalıp 903'ü tercih etmiştim. Sizlere de öneririm. Sırf marka diye binlerce lira fazla ödemeye gerek yok.

Solocast daha mantıklı 400 TL gibi bir fiyat farkı var arada bu 400 TL ile stant pop filtre alınabilir

HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Sesi pek tatmin etmiyor açıkçası. Sanırım bu iyi bir seçenek gibi duruyor. Fifine'lere ne diyorsunuz RPM hocam?

Fifine A6V a6t iyidir

Solocast daha mantıklı 400 TL gibi bir fiyat farkı var arada bu 400 TL ile stant pop filtre alınabilir.

Ses kalitesinden kısıp çevre ekipmanlara yatırım yapmak mantıklı değil bence.

Fifine'lere ne diyorsunuz RPM hocam?

A8 ve AM8 modelleri oldukça iyi ses kalitesine sahip. A9 modeli de iyi ancak 5000 TL uçuk bir fiyat.

A8 3000, AM8 ise 4000 TL gözüküyor Akakçe üzerinde. Kaliteli mikrofonlar ancak o fiyatları hak ettiklerini düşünmüyorum. Önceden uygun fiyata satılıyorlardı (ki o zaman ben de almayı düşünüyordum, sonradan 903'te karar kıldım).

Fifine için o kadar bütçem yok. Maksimum 1500 civarları iyi gibi duruyor, zaten amacım yayın video değil. Oyun ve Discord için sesli sohbet.

Benim de bütçem 1500 bu yüzden HyperX Solocast veya Havit Gamenote GK50 Pro ile arasında kaldım. Yukarıda eklediğim 2 adet videoda karşılaştırmalara bakar mısınız? Ben de kararsızım. İkisinin de sesi oldukça iyi biri diğerinden 300 500 TL daha pahalı RGB'li ve bazı teknik özelliklerde Havit önde. Havit mikrofonda sabitleme kısmı yok sadece standının ortasına oturtuyorsunuz düşme imkanı var
@RPM

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı