Kol tipi olan tutucular çok yer kaplıyor ama bu haliyle de alçak kalacak gibi geliyor. Denemeden bir şey söylemek zor tabi. Tripod tarzı standlar ile mantıklı olur mu?Ekstra stant veya shock mount bir tık şart, yoksa eğimli kullanmadığın sürece masadaki en ufak titreşim rahatsızlık yaratıyor.
Çok güzel fiyatı var, Razer Seiren Mini bundan çok daha iyi ancak fiyatına göre kesinlikle kaçmaz, bu da iş görür.
İkisinin de testlerine bakın, karşılaştırmasını yapan birisi var video gayet iyi ve bariz bir şekilde Seiren Mini daha iyi bir ses veriyor ve çevre sesleri konusunda da gayet başarılı. Ek olarak masada klavyeye fareye tıkladıkça bastıkça Solocast gibi çok rahatsız edici o kötü sesleri vermiyor.Seiren daha stabil gibi ama ses aralığı ve hassasiyeti olarak solocast daha iyi sanki.
HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Sesi pek tatmin etmiyor açıkçası. Sanırım bu iyi bir seçenek gibi duruyor. Fifine'lere ne diyorsunuz RPM hocam?Güzel fiyat.
1500 TL civarına çıkabilen arkadaşlar maono fairy 903'e bakabilir. Yazılımı yok ancak ses kalitesi QuadCast ile eşit hatta bana kalırsa daha iyi. Zamanında QuadCast, DuoCast ve 903 arasında kalıp 903'ü tercih etmiştim. Sizlere de öneririm. Sırf marka diye binlerce lira fazla ödemeye gerek yok.
Maono AU-903 Podcast Condenser USB Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Maono AU-903 Podcast Condenser USB Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Maono AU-903 Podcast Condenser USB Mikrofon özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel fiyat.
1500 TL civarına çıkabilen arkadaşlar maono fairy 903'e bakabilir. Yazılımı yok ancak ses kalitesi QuadCast ile eşit hatta bana kalırsa daha iyi. Zamanında QuadCast, DuoCast ve 903 arasında kalıp 903'ü tercih etmiştim. Sizlere de öneririm. Sırf marka diye binlerce lira fazla ödemeye gerek yok.
Maono AU-903 Cardioid Condenser USB Mikrofon : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Maono AU-903 Cardioid Condenser USB Mikrofon : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Sesi pek tatmin etmiyor açıkçası. Sanırım bu iyi bir seçenek gibi duruyor. Fifine'lere ne diyorsunuz RPM hocam?
Solocast daha mantıklı 400 TL gibi bir fiyat farkı var arada bu 400 TL ile stant pop filtre alınabilir.
Fifine'lere ne diyorsunuz RPM hocam?
Fifine için o kadar bütçem yok. Maksimum 1500 civarları iyi gibi duruyor, zaten amacım yayın video değil. Oyun ve discord için sesli sohbet.Solocast daha mantıklı 400 TL gibi bir fiyat farkı var arada bu 400 TL ile stant pop filtre alınabilir
Fifine A6V a6t iyidir
Fifine için o kadar bütçem yok. Maksimum 1500 civarları iyi gibi duruyor, zaten amacım yayın video değil. Oyun ve Discord için sesli sohbet.