Elektronik HyperX Solocast Standalone Mikrofon 1139 TL

Mikrofon on dakika önce elime ulaştı ilk izlenim ve testlerime göre mükemmel malzeme kalitesi de bu fiyata mükemmel piyasada Amazon üzerinde sanırım 2800 TL şu an fakat 1200 TL'ye fazlasıyla değer. WhatsApp üzerinde filtre vs olmaksızın denedim arkadan anlaşılmayacak kadar hatta yok denilecek kadar az ses geliyor. Benim bilgisayar kasam sesli çalışır hatta sıvı soğutmamın radyatör fanlarında uğultu sorunu var buna rağmen o sesi bile almıyor denebilecek düzeyde bir ses var arkada kısacası düşünmeden alınır. Ben Havit GK50 ve Fifine ampline a6v, a6t ve HyperX arasında kalmıştım Fifine'ye o parayı vermek istemedim çünkü yakında iyi bir mikrofonlu kulaklıkta alacağım. Havit GK50 modeline Fifine ampline a6t ile aynı diyen birçok kişi gördüm. Havit GK50 ile bu mikrofon arasında 300 TL fark vardı ve standı yüzünden GK50 düşünüyordum ses kaliteleri aynı gibiydi ama HyperX daha gerçekçi temiz bir ses veriyordu son 3 üründen birini aşırı detaylı bir araştırma sonucu kendime göre özellikle bu fiyata göre uzun düşünceler sonrası aldım. Uzun düşünmeye bile gerek yokmuş

Merak ettiğim henüz keşfedemediğim bir şey var o da Mikrofon'un üzerinde ki tek renk ışık değiştirilebiliyor mu ve gürültü engelleme filtreleri gibi ayarı var mı? Yoksa da o kadar önemli değil çünkü birçok uygulamada Discord'dan tutun OBS'e kadar filtreler gürültü engellemeler bulunmakta

Ek olarak tavsiye patlamalar ve pisliklere karşı özellikle evinizde kedi köpek varsa bir sünger filtre almanızı öneriyorum ben henüz Solocast uyumlu olan bir sünger bluamadım sorduğum satıcılarda uyumlu olmadıklarını söylediler genelde bulursanız bana da bir link verirseniz aşırı memnun olurum.

Havit GK50'den vazgeçip bunu almıştım arada 300 TL gibi bir para vardı bunu stant parası olarak görebilirsiniz stant almak isteyenler için ise bence şu standı almalısınız:

Bir büyük boyu: https://www.hepsiburada.com/lastvoice-nb40-buyuk-boy-masa-tipi-mikrofon-standi-pm-HB00000B0L8J

Mikrofon Trendyol da 2000 TL'den satılıyor şu anda

Ben alacaktim niye aldiniz

İki gün önce görsem alırdım vallahi he. Kaçırdık.

Trendyol'dan alabilirsiniz 2000 TL

Son düzenleme:
gk 50 pro ile gk61 arasında fark varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…