HyperX Stinger vs Cooler Master Master Pulse

peaceforworld

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2018
Mesajlar
738
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
250 TL bütçe ile bir kulaklık almak istiyorum. Biliyorum bu tarz konular sıkça soruluyor ama işin içinden çıkamadığım için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Elimdeki bütçe ile alınabilecek en iyi kulaklık nedir bunu öğrenmek istiyorum.
Aklımda Hyperx Cloud Stinger ile Cooler Master Master Pulse Bass Fx modelleri var. Mikrofon bakımından Stinger modelinin daha iyi olduğunu biliyorum ancak şu an HyperX Stinger 179 TL, Master Pulse ise 253 TL.
Bu iki kulaklık arasında yaklaşık 80 TL fark var. Bu farkın oluşmasına değecek bir performans ya da kalite farkı var mı? Eğer yoksa HyperX Stinger almak daha mantıklı olacaktır.

Sn. @Barış Tolon sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Daha önce incelemeleriniz de mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Stinger sahibiyim gayet rahat ve iyi. CM Bass FX sanki biraz daha müzik için. Ama eminim ikisi de üzmez.
Açıkçası ikisinin performansının da iyi olduğunu düşünüyorum. Herkes Stinger modelinin mikrofon performansının daha iyi olduğunu söylüyor. 80 TL fark için değecek mi onu çok merak ediyorum. Normalde aklımda Master Pulse vardı ama Stinger 179 TL fiyatında olunca kafam karışmadı desem yalan olur.
 
Stringer al fakat dikkat et çok hassas yere düşürdüm ve sol kulak mekanik tarafı kırıldı sürekli düşüyor :( Yeni kulaklık olarak tekrar aynısından alcağım.
 
Mikrofon yönünden MasterPulse önde. Mikrofon çok önemli değilse Stinger öneririm.
Aslında yapacağım iş oyun oynamak,,raidcall gibi yerlerde dolaşmak ve tabi müzik dinlemek. Bu yüzden rahat ve konforlu bir kulaklık olmasını istiyorum. mikrofon kalitesi işimi görecek düzeyde olsa yeter. 80 TL değecek bir fark yoksa Stinger, eğer mikrofon dışında başka bir fark yoksa Master Pulse alacağım.
 
@Jira Aslında mikrofon olarak Stinger daha iyi. Mikrofonsuz düşünürsek CM MasterPulse daha iyi. :)

Aradaki farka değmez. 179 TL Stinger için günümüz şartlarında oldukça iyi fiyat. Büyük ihtimalle indirimde. Bitmeden al derim. :)
 
@Jira Aslında mikrofon olarak Stinger daha iyi. Mikrofonsuz düşünürsek CM MasterPulse daha iyi. :)

Aradaki farka değmez. 179 TL Stinger için günümüz şartlarında oldukça iyi fiyat. Büyük ihtimalle indirimde. Bitmeden al derim. :)
Evet maalesef biraz da benim geç kalmam yüzünden indirim bitti. 180 TL iken şuan en ucuzu 220 TL fiyatından satışta. Master Pulse ise 253 TL. Peki şu fiyat aralığında ne önerirsiniz? Hazır fiyat aralığı 30 TL bandına kadar gerilemişken Master Pulse almak bana daha mantıklı geldi açıkçası :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı