Ben kullanıyorum hatta geçen indirimlerde almıştım. PC'de kullanıyorum.
-Oldukça rahat ve hafif bir kulaklık, malzeme kalitesi fena değil ama çok esnek te sayılmaz.
-Kulak ve kafa bandı pedleri kumaş malzeme, kafa üstü kulaklığa alışkın olmamama rağmen hiç rahatsız etmedi.
-Xbox versiyon olduğu için, kutu içinden y dönüştürücü kablo çıkmıyor. PC'de mikrofonu kullanmak için ekstra kablo almalısınız. Konsolda kullanacaksanız gerek yok.
-Mikrofonu hiç denemedim ihtiyacım olmadığı için o yüzden bilgi veremiyorum ama fena değil diyorlar incelemeleri var.
-Ses kalitesi iyi gayet, bas çok yok tadında, dip ses hiç yok, ses yüksekliği biraz düşük ama bana yeterli geldi. Kendi ses ayarını en sona kadar getirince güzel ses aldım.
-7.1 ses var ama ben hiç kullanmadım. İhtiyaç duymuyorum stereo yeterli benim için zaten hikayeli oyun oynuyorum, Online rekabetçi değil.
-Yaklaşık 3 saat oyun oynarken kullandım, terletme biraz oldu bunun dışında sorun yoktu.
Kısacası bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. İhtiyacı olana öneririm zaten beğenmezseniz Amazon olduğu için kolay iade edebilirsiniz.
@Emirhan Ülker