Hypixel banı için ne yapmak gerekli?

MrArda198

Decapat
Daha fazla  
Hypixel'e giriş yaparken farkında olmadan VPN açık unutmuşum sanırsam ama anlamadığım konu şu, Hypixel'e sadece 1 kere girdim 2. kez girmeye çalıştığım zaman hesabınızda şüpheli aktivite tespit edildi diyerekten sınırsız ban yemişim. Banı kaldırmak için ne yapmam gerek?

Hesap tamamen yeni orijinal bir şekilde sitesinden aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hypixel desteğine yaz açarlar herhalde.

Hypixel desteğine yaz açarlar herhalde.
sınırsız banı 14 günlük bana çevirdiler ama anlamadığım konu şu hesabı tamamıyla yeni bir şekilde orijinal sitesinden aldım ve hypixel e sadece 1 kere girip çıktım ondan sonra ban yedim garip.

Hocam bana da geçen sene perma ban atmışlardı desteğe yazdım 1 aya düşürdüler, farklı konumlardan girince oluyormuş sanırım. Ben internet kafede girdim diye olmuştu diye tahmin ediyorum, sizinki de muhtemelen VPN kaynaklıdır.

Sanırsam Warp ı açık unuttum ama bunun için perma ban atmak yerine sunucuya vpn ile girmeyi yasaklasalar olmaz mı?

Sanırsam Warp ı açık unuttum ama bunun için perma ban atmak yerine sunucuya vpn ile girmeyi yasaklasalar olmaz mı?
Minecraft almak hem ucuz hem de kullandığın ana hesaptan bağımsız bir şey zannediyorlar herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…