Hypixel'de nasıl daha az ping alınır?

Nasıl daha az ping alıyorlar ben avrupaadayım 20 ping gösteriyor ama bir yanlışlık var.
Peki Client kullanmalı mıyım?

Bazı Client'lar daha iyi performans verebiliyor. Hatta çoğu zaman öyle oluyor. Lunar Client öneririm. Gerçekten normal Launcher'dan açtığınız Minecraft'tan daha iyi performans veriyor.

Ayrıca ek olarak oyun deneyiminizi iyileştirecek modlar bulunuyor. PvP oynuyorsanız işinize yarar modlar bulursunuz.

Nasıl daha az ping alıyorlar ben avrupaadayım 20 ping gösteriyor ama bir yanlışlık var.
Peki Client kullanmalı mıyım?

20 ping size göre çok mu, Türkiye'de bir internete sahip olsaydınız neler olurdu bilmiyorum.
Client eğer PvP meraklısı biriyseniz evet kullanabilirsiniz veya oyuna biraz görsellik katmak istiyorsanız.

20 ping size göre çok mu, Türkiye'de bir internete sahip olsaydınız neler olurdu bilmiyorum.
Client eğer PvP meraklısı biriyseniz evet kullanabilirsiniz veya oyuna biraz görsellik katmak istiyorsanız.

Türkiye'de internet sahibiyim zaten hatta Türk Telekom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…