Hypixel'den blocklanma sebebi nedir?

uygsrt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 - RTX 3050 - 16 GB Ram - Intel i5 12450H
Ban yemedi, blocklandı. Chate ırkçı söylemler yazmış. Ertesi gün sunucuya giremedi doğal olarak ama şöyle bir şey var. Security ban olarak geçiyor. Yeni VPN kurmuştuk o ara. Blockun sebebi ise "suspicious activity has been detected on your account.". Şimdi bu ırkçılıktan dolayı ban mı yedi yoksa VPN kaynaklı Hypixel bunu bir güvenlik tehditi olarak mı gördü? Yasaklansa pek de üzülmem yaptığından sonra da, size bir danışmak istedim merak dolayısıyla. Cevap verenler için teşekkür ederim.

Yani şu an bu çocukta VPN hâlâ aktif mi diyorsunuz?

Hocam bilmiyorum ki, bende sadece bir blocklanmasına dair ekran görüntüsü ve yazdığı mesaj var. İtiraz ettik blocklanma için. Ekran görüntüsü de bu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-27 at 14.49.07_064d497f.jpg
    WhatsApp Image 2025-07-27 at 14.49.07_064d497f.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 28
Hocam bilmiyorum ki, bende sadece bir blocklanmasına dair ekran görüntüsü ve yazdığı mesaj var. İtiraz ettik blocklanma için. Ekran görüntüsü de bu.
Hypixel şüpheli bir etkinlik tespit ettiği için sunucuya girememektesiniz. Bir VPN kullanımından kaynaklanabilir veya hesabınıza başka birisi girmiş olabilir. Tek yapmanız gereken destek talebi açıp beklemek ki bunu yapmışsınız zaten. Büyük ihtimal Hypixel hesabınızı 1 ay süreyle yasaklayarak açacaktır.

Son düzenleme:
İlgileriniz için herkese teşekkür ediyorum. Arkadaş yırttı sanırsam. İtirazını kabul etmişler 14 gün sonra açılacakmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı