- Makaleler
- 20
Alaycı bir üslup ile sordun.Neden herkes bu kadar agresif? Sadece soru sordum.
Alaycı bir üslup ile sordun.Neden herkes bu kadar agresif? Sadece soru sordum.
Kötü olduğunu sürekli belirtmemize rağmen hala iyiymiş gibi savunma yapıyorsun da ondan. 2080Ti falan ne alaka? Biz sana 2080Ti mı al dedik?Neden herkes bu kadar agresif? Sadece soru sordum.
Kötü olduğunu sürekli belirtmemize rağmen hala iyiymiş gibi savunma yapıyorsun da ondan. 2080 Ti falan ne alaka? Biz sana 2080 Ti mı al dedik?
Sistem bileşenlerinin tümünün en düşük kalitede olduğunu söyledik. Bu bütçeye RX 580 kötü demedik.
Kimseyle kötü olmak gibi bir amacım yok. Eminim bilgisayar işlerini benden daha iyi biliyorsunuzdur. Bu forumdaki herkese saygım var.
Oyun oynuyorum genelde. Render falan yapmıyorum.Tamam, konuya geri dönelim.
Kullanım amacınız ve bütçeniz nedir?
Tamam, o halde ''bu fiyata 2080Ti mı bekliyorsunuz'' gibi yorumlarda bulunmayın. Alay ediyorsunuz gibi oluyor. Haliyle tepki vermemiz de doğal oluyor.Kimseyle kötü olmak gibi bir amacım yok. Eminim bilgisayar işlerini benden daha iyi biliyorsunuzdur. Bu forumdaki herkese saygım var.
Hocam bu sistemin alınabilirliğini sordum. Teşekkür ederim.Bütçeni belirterek konu aç ya da bu konuda birisi toplasın.
Konu başlığına dönersek:
Hayır, alınmaz.
Tamam, o halde "bu fiyata 2080 Ti mı bekliyorsunuz" gibi yorumlarda bulunmayın. Alay ediyorsunuz gibi oluyor. Haliyle tepki vermemiz de doğal oluyor.
Neyse, konuya dönersek tekrardan söylüyorum, çok ama çok kötü bir sistem. Alma.
RX 580'nin güçlü bir kart olmadığını kim söyledi? Ayrıca bu bütçeye daha iyisi alınır.Hocam bu sistemin alınabilirliğini sordum. Teşekkür ederim.
Anlıyorum. SSD sinin kronik arızalı olduğunu, RX 580'in o kadar güçlü bir kart olmadığını ben de biliyorum ama herkesin bütçesi o kadar uygun olmuyor maalesef.
@Caner Uncu RX580 kötü bir kart olduğunu ve artık alınmayacağını söyledi.RX 580'nin güçlü bir kart olmadığını kim söyledi? Ayrıca bu bütçeye daha iyisi alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.