Rehber Hyprland ve temel gereksinimler

Kurulumu tamamladım, Hyprland derleniyor suan (110 paket bagimlilik ile)

Olmadı, ne kadar denesemde nvidia sagolsun hata aldim. Bir kere acilir gibi oldu, siyah ekran geldi geri kapandi. Pes ediyorum ve DWM kuruyorum
@tempestian
Nvidia çok problemli ekran kartınız ne hocam?

Hocam ChatGPT düzgün hazırlayabiliyor mu configleri?
Sorun bu arada Librewolfun resistfinger printing olayındaymış. Useragent switcher ile hallettim.

Aman hocam, birinin işlemci yanmıştı Gentoo derlerken İskence olur derleme sureleri.
Hocam ChatGPT düzgün hazırlayabiliyor mu configleri?
Katiliyorum, yeni kurdugum Gentoo'da hyprland'dan vazgecip Xorg kurdum yine driver sorunu çıkardı

Eklenti falan degistiriyor olabilir useragent'i.

Nvidia çok problemli ekran kartınız ne hocam?

Sorun bu arada Librewolfun resistfinger printing olayındaymış. Useragent switcher ile hallettim.
3060. Keske amd alsaydım.
Hyprland tabletimde bile calisiyor bilgisayarimda calismiyor

Zamanında aptallık ettim vatan bilgisayara güvendim Olan bu.

3060 çalışır aslında sürücüler tammı? Egl wayland falan varmı? Birde lgs de ne oldu?

Zamanında aptallık ettim vatan bilgisayara güvendim Olan bu.

3060 çalışır aslında sürücüler tammı? Egl wayland falan varmı? Birde lgs de ne oldu?
Hocam surucu var, az ugrasinca Xorg aciliyor Gentoo'da, Fedora'da Wayland kullanabiliyorum ama Wayland'i Gentoo'da halledemedim. Az daha ugrassam acilabilirdi.
Lgs ortalama, az daha zaman olsaydi harikalar basarabilirdim(!)

Hocam surucu var, az ugrasinca Xorg aciliyor Gentoo'da, Fedora'da Wayland kullanabiliyorum ama Wayland'i Gentoo'da halledemedim. Az daha ugrassam acilabilirdi.
Lgs ortalama, az daha zaman olsaydi harikalar basarabilirdim(!)
Hocam hayırlı olsun. Artık okulun büyükleri biz olduk Gentoo olayınada yazın bulaşmayı düşünüyorum. Siz 3060 a şükredin ben Gt 730 la idare ediyorum animasyonlarda kasıyor

Hocam hayırlı olsun. Artık okulun büyükleri biz olduk Gentoo olayınada yazın bulaşmayı düşünüyorum. Siz 3060 a şükredin ben Gt 730 la idare ediyorum animasyonlarda kasıyor
Basarilar hocam
3060'dan driver'lar hariç memnunum. Satıp amd alasım var ama yakın zamanda degil.

Beni delirtmeye basladi Gentoo suan Eskiden boyle degildi simdi yaramazlık yapıyor
Nazlanmaya başlamış.

Sıfırdan Hyprland rice hazırlama kararı aldım. Tema olarak Catppuccin Mocha Mauve üzerinden ilerleyeceğim. Fish shell + starship + catppuccin temalı güzel bir terminal ekleyeceğim. Aşırı hoşuma gitti ve yeni kurulumumda da kullanacağım.

Şu an XFCE kişiselleştirmem bu şekilde. Hyprland için bir bash scripti hazırlamaya başlıyorum ve Hyprland'de de benzer bir görünüm hazırlayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…